Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο πρόεδρος του EWG εξευτέλισε την Αχτσιόγλου: Οι συντάξεις θα περικοπούν κανονικά!

Ο πρόεδρος του EWG εξευτέλισε την Αχτσιόγλου: Οι συντάξεις θα περικοπούν κανονικά!

Μπορεί οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθούν να θολώσουν τα νερά, ώστε να αποκρύψουν την θλιβερή αλήθεια των νέων μνημονιακών μέτρων, φροντίζουν όμως τα διεθνή αφεντικά τους να τους προσγειώνουν στην πραγματικότητα. Αυτό συνέβη και με τον πρόεδρο της EWG Χανς Φάιλμπλιφ

Ο επικεφαλής τεχνοκράτης της ευρωζώνης περιέγραψε στην διάρκεια ειδικού σεμιναρίου για την Ελλάδα στις Βρυξέλλες και την επόμενη μέρα, καθιστώντας σαφές ότι η επιτήρηση της Χώρας μας θα είναι ενισχυμένη και πως η κυβέρνηση οφείλει να εφαρμόσει όλα τα συμφωνηθέντα σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις.

Η επιμονή στην τήρηση των αποφασισμένων μεταρρυθμίσεων αποτελούσε προφανώς απάντηση σε αναφορά που είχε κάνει στην ίδια αίθουσα η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, η οποία είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο οι περικοπές στις συντάξεις να είναι μικρότερες.

Έτσι λοιπόν, εν ριπή οφθαλμού, ένας ακόμη εκπρόσωπος των διεθνών τοκογλύφων φρόντισε να σκίσει τα όποια φτηνά κυβερνητικά σενάρια για μικρότερες περικοπές συντάξεων και να εξευτελίσει την Αχτσιόγλου, δείχνοντας ξεκάθαρα ποιοι είναι τα αφεντικά και ποιοι οι εντολοδόχοι δούλοι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-proedros-tou-ewg-ejeutelise-thn-achtsioglou.-den-prokeitai-na-uparjoun-mi#ixzz5IUhswAux

Exit mobile version