Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απόφαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ: Στηρίζουμε την κυβέρνηση των ανθελλήνων για να προδώσει την Μακεδονία!

Απόφαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ: Στηρίζουμε την κυβέρνηση των ανθελλήνων για να προδώσει την Μακεδονία!

Αυτή την στιγμή στην Βουλή συζητιέται η πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ, με την προδοσία της Μακεδονίας μας να είναι στο επίκεντρο και άρα τους ΑΝΕΛ στο στόχαστρο.

Ο κυβερνητικός εταίρος έχει δηλώσει, έστω και υποκριτικά, την αντίθεσή του στην συμφωνία με τα Σκόπια, συνεπώς το ενδιαφέρον της συνεδρίασης αυτής της Βουλής εστιάζεται έστω και εν μέρει στην στάση που θα τηρήσει ο Καμμένος σε αυτή.

Θυμίζουμε ότι ο Καμμένος έλεγε ότι θα παραιτηθεί για να μην προδοθεί η Μακεδονία, όπως αντίστοιχα έλεγε ότι θα παραιτούταν αν ήταν να ψηφιστεί Μνημόνιο. Είναι λέει το «αναγκαίο καλό» που θα εμποδίσει το τραίνο να εκτροχιαστεί.

Επί του ζητήματος, λοιπόν, η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ συνεδρίασε και εξέδωσε «ενιαία και ομόφωνη» απόφαση όπου ξεκάθαρα τονίζεται ότι δεν πρόκειται να ρίξουν την κυβέρνηση για το θέμα της Μακεδονίας μας.

Συνεπώς, και με γνώμονα το γεγονός ότι η συμφωνία δεν θα συζητηθεί στην Βουλή πριν οριστικοποιηθεί, οι ΑΝΕΛ κάνουν «τσάμπα μαγκιές» και το… ρεπό τους θα το καλύψουν δυνάμεις όπως το ΠαΣοΚ, ενδεχομένως αρκετοί νεοδημοκράτες και παρεμφερείς δυνάμεις του «συνταγματικού τόξου».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apofash-ths-k.o.-twn-anel-sthrizoume-thn-kubernhsh-twn-anthellhnwn-gia-na-p#ixzz5IUi4Cr28

Exit mobile version