Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα Δημοκρατία: “Παρούσα” στα gay parade, απούσα από τις “γιορτές μίσους”

Νέα Δημοκρατία: “Παρούσα” στα gay parade, απούσα από τις “γιορτές μίσους”

Γράμμος, Βίτσι, Μακρυγιάννη, Μελιγαλάς, Φενεός… Η ΝΔ απουσιάζει από όλες τις εθνικές εκδηλώσεις Μνήμης που γίνονται στους τόπους θυσίας Ελλήνων Πατριωτών. Είναι «γιορτές μίσους» άλλωστε και η Νέα Δημοκρατία «τιμά τους αγώνες της αριστεράς»… Απούσα ήταν βεβαίως και από τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας. Φρόντισε όμως η ΝΔ να δηλώσει «παρούσα» στο… gay parade με επίσημη κομματική εκπροσώπηση.

Εδώ και πολλά χρόνια η Νέα Δημοκρατία έχει πάρει διαζύγιο από την παραδοσιακή δεξιά και σίγουρα με τις αξίες της Πατρίδας, της Οικογένειας και της Θρησκείας που μιλούν στις ψυχές εκατομμυρίων Ελλήνων. Το νεοφιλελεύθερο μόρφωμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ακολουθεί ασθμαίνοντας τους ρυθμούς του ΣΥΡΙΖΑ και εκτελεί με ακρίβεια τις προσταγές της παγκοσμιοποίησης.

Η ΝΔ είναι πλέον μια ανεπίσημη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Μαζί στα μνημόνια, μαζί στα τζαμιά, μαζί στα σύμφωνα συμβίωσης, στους «αντιρατσιστικούς» νόμους, στην προδοσία της Μακεδονίας και σε πόσες ακόμα περιπτώσεις. Ήταν θέμα χρόνου να συμπορευθούν και σε ένα gay parade! Δίχως αιδώ, οι υποκριτές της ψοφοδεξιάς των μνημονίων «αντιπολιτεύονται» δήθεν την αριστερά, ενώ συνεργάζονται θαυμάσια επί της ουσίας πάνω στην ατζέντα της Νέας Τάξης, που θέλει να μετατρέψει τα Έθνη σε μάζες καταναλωτών.

Ο εθνομηδενισμός της Νέας Δημοκρατίας είναι απροκάλυπτος ήδη από τα χρόνια των αλλαγών στα βιβλία Ιστορίας. Από εκείνο το σημείο μέχρι την συμμετοχή στην γραφική παρέλαση των ομοφυλόφιλων συνέβησαν πολλά. Και βεβαίως η πλέον ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ στην ιστορία της ΝΔ, είναι οι πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής με το ανελέητο πογκρόμ κατά των Ελλήνων Εθνικιστών που οδήγησε στις δολοφονίες του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη.

Η Νέα Δημοκρατία, ατύπως έχει καταργήσει ακόμα και την λέξη «δεξιός» από τον πολιτικό της λόγο και έχει διαλέξει τον δρόμο που θα ακολουθήσει. Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες ακόμα και για κάποιους «εθνικόφρονες» που προσπαθούν να διατηρήσουν τις ισορροπίες. Εάν επιμένουν να στηρίζουν αυτό το νεοφιλελεύθερο μόρφωμα, ας το ακολουθήσουν στα gay parade και ας αφήσουν τις πολιτικάντικες ανοησίες του στυλ «να τελειώνουμε με την αριστερά» γιατί πλέον δεν πείθουν κανέναν Έλληνα Πατριώτη.

Όσοι θέλουν να αγωνιστούν για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία έχουν επιλογή. Σήμερα υπάρχει ένα ισχυρό Εθνικιστικό Κίνημα που δεν σέβεται τους «αγώνες» της αριστεράς και είναι αποφασισμένο να πολεμήσει τον εθνομηδενισμό από όπου και αν προέρχεται.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-dhmokratia-parousa-sta-gay-parade-apousa-apo-tis-giortes-misous#ixzz5IWoh9Iot

Exit mobile version