Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Ό,τι μέσο και να χρησιμοποιήσετε, οποιονδήποτε εκφοβισμό, οποιαδήποτε δίωξη, δεν κάνουμε πίσω! Σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός διατρανώνει την Πίστη και την θέληση: Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία μας, η προδοσία δεν θα περάσει! Μόνο οι Χρυσαυγίτες αντιδρούν, για αυτό τους φιμώνουν. Δεν θα τους περάσει!

Πέτρος, Σέρρες

Υπάλληλος της Βουλής ανάμεσα στους συλληφθέντες των επεισοδίων στα Εξάρχεια – Ποιου κόμματος άραγε;

Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τους πολιτικάντηδες… Με συνοπτικές διαδικασίες ο “δημοκράτης” Βούτσης και οι λοιποί πυλώνες του “συνταγματικού τόξου” απέβαλλαν την Χρυσή Αυγή για την συζήτηση για την Μακεδονία μας. Γιατί άραγε; Μα φυσικά για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να κάνουν την κουβεντούλα τους την ώρα που ο Τσίπρας θα βάζει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή τους στην προδοσία της Μακεδονίας μας. Ό,τι και να κάνετε, θα βρείτε την Χρυσή Αυγή μπροστά σας. Η προδοσία δεν θα περάσει!

Ελευθερία, Λαμία

Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τα συλλαλητήρια των Ελλήνων ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας μας – ΒΙΝΤΕΟ

Έχει ξεσηκωθεί όλη η  Ελλάδα για την Μακεδονία και αυτό είναι το πιο ευτυχές απ΄ όλα. Γιατί δείχνει πως ο Έλληνας μέχρι και σήμερα έχει ως ιερό και όσιο του την Πατρίδα! Τους πονάει και τους αριστερούς και τους ψοφοδεξιούς που τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία έχουν περισσότερο κόσμο από τα τραγικά «Παραιτηθείτε», από τις δήθεν αντιμνημονιακές συγκεντρώσεις που καπέλωναν οι αριστεροί και τα λοιπά. Οι Έλληνες είναι μόνο με την Πατρίδα!

Κ. Μ.

Απόφαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ: Στηρίζουμε την κυβέρνηση των ανθελλήνων για να προδώσει την Μακεδονία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-15-iouniou-20181#ixzz5IZcC2yxu

Exit mobile version