Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Brookings χαιρετίζει τον θρίαμβο της “υπομονετικής διπλωματίας” και την προδοσία της Μακεδονίας

Το Brookings χαιρετίζει τον θρίαμβο της “υπομονετικής διπλωματίας” και την προδοσία της Μακεδονίας

Το Ινστιτούτο Brookings στην Ουάσινγκτον χαιρετίζει την ταπεινωτική διπλωματική ήττα της Πατρίδας μας μέσω ενός άρθρου που εκθειάζει την καταλυτική ανθελληνική συμβολή του Τσίπρα στην υπόθεση της “επίλυσης” του ονόματος των Σκοπίων.

Στις 12 Ιουνίου το Ινστιτούτο Brookings στην Ουάσινγκτον εκθείαζε την απαραίτητη ανθελληνική συνεισφορά του ΣΥΡΙΖΑ για την διπλωματική νίκη των Σκοπίων μέσω ενός άρθρου από την συνεργάτιδα του Αμάντα Σλόατ (Amanda Sloat). Αναλυτικά η Σλόατ, που έχει αρκετή προϋπηρεσία ως υποστηρικτής των συμφερόντων του Βαθέως Κράτους των ΗΠΑ, παρουσιάζει την ανθελληνική συμφωνία Τσίπρα-Σκοπίων ως ένα «θρίαμβο της υπομονετικής διπλωματίας».

Συγκεκριμένα η Σλόατ, που έχει διατελέσει και ως αναπληρωτής βοηθός υφυπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ, παρουσιάζει τον Τσίπρα ως έναν “περιφερειακό ηγέτη που συμβάλει στην επίλυση προβλημάτων”. Επιπροσθέτως, ο Τσίπρας χαρακτηρίζεται ως να έχει αποτινάξει τα “ιδεολογικά βαρίδια” της Ελλάδας και να αποδεικνύεται ως ένας εξαιρετικά συνεργάσιμος συνομιλητής του Ζάεφ. Άλλωστε ο Τσίπρας έχει φροντίσει εδώ και πολλά χρόνια να υποβάλλει αυτοπροσώπως τα διαπιστευτήρια δουλοπρέπειας του στον διεθνή καπιταλισμό σε εκδηλώσεις του Brookings.

Τελικώς η παραπάνω έκθεση του Brookings Institute παρουσιάζει την ευαρέσκεια της για την συμπεριφορά του Τσίπρα αφού η συμφωνία με τους σκοπιανούς εις βάρος της Ελλάδος βάζει τέλος στην εικοσιπενταετή διένεξη για το όνομα των Σκοπίων προς όφελος της Αμερικής (ΝΑΤΟ) και της Γερμανίας. Είναι αυταπόδεικτο ότι εάν δεν υπήρχε αυτή την στιγμή στην εξουσία αυτό το αφελληνισμένο ασκέρι που συστηματικά προδίδουν την Ελλάδα σε όλα τα γεωστρατηγικά και γεωοικονομικά θέματα δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί μια τέτοια αλγεινή συμφωνία για την Ελλάδα.

Άλλωστε η παρασκηνιακή δραστηριότητα της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής για την συνθηκολόγηση της Ελλάδος στην παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, που κορυφώθηκε στην περίοδο από τις 12 ως τις 17 Μαρτίου 2018, παρατήρησε ότι οι συνθήκες για την επίτευξη ενός συμβιβασμού της Ελλάδος στο σκοπιανό θέμα είναι οι πιο ιδανικές που θα μπορούσαν ποτέ να υπάρξουν. Συμπερασματικά η προδοτική συμφωνία που ανήγγειλε ο Τσίπρας στην κομμουνιστοκρατούμενη ΕΡΤ με ελάχιστη τηλεθέαση είναι χειρότερη από μια που θα έπρεπε να υποχρεωθεί να έλθει ένα κράτος μετά από ήττα στο πεδίο μαχών.

Επιπροσθέτως, η Νέα Δημοκρατία έχει συμβάλλει καταλυτικά στην σημερινή δεινή κατάσταση αφού η προηγούμενη πολιτική της υποβοήθησε τον σκοπιανό αλυτρωτισμό αγνοώντας την συνδρομή του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (Guimaraes 1-2 Μαίου 1992 & Debate S/PV.3137 16 Νοεμβρίου 1992) να αναγνωρίσει τα Σκόπια με κάθε άλλο όνομα. Άλλωστε, όπως έλεγαν “ποιος άραγε θα θυμάται αυτό το θέμα μετά από δέκα χρόνια;”

Ο δρόμος προς την εφαρμογή αυτής της κατάπτυστης συμφωνίας θα έρθει σε αδιέξοδο, εάν ο Ελληνικός Λαός εξουσιοδοτήσει μια Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Συνδέσμου να ανακόψει την πορεία προς την επικύρωση της.

Θ. Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-washington-brookings-institute-pou-chairetizei-ton-thriambo-ths-upomonet#ixzz5IaRcUwLw

Exit mobile version