Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμείς, η Γερμανική εισβολή και το ΚΚΕ – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ένας αμετανόητος και εμπαθής μπολσεβίκος, ο οποίος πληρώνεται πολύ καλά όμως από τους αστούς, επανέλαβε την συκοφαντική και άδικη κατηγορία εναντίον μας ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει σχέση με τα εγκλήματα πολέμου κατά αμάχων, τα οποία έγιναν στην διάρκεια της γερμανικής εισβολής το 1941.

Βασίζεται στο γεγονός ότι με την προπαγάνδα της κόκκινης χούντας, η οποία επικρατεί εδώ και 44 χρόνια στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης, οι Έλληνες δεν γνωρίζουν ότι όταν εισβάλανε οι Γερμανοί στην Ελλάδα, η Σοβιετική Ένωση και οι ενταύθα υποτακτικοί της του ΚΚΕ, ήταν σύμμαχοι της Γερμανίας με το περίφημο σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότοφ!

Λένε ακόμη ότι ο πόλεμος των Ελλήνων κατά των Ιταλών και Γερμανών ήταν ένας πόλεμος κατά του… φασισμού! Θα τους απαντήσουμε με τα λόγια αυτού του ίδιου του διοικητή των Βρετανικών δυνάμεων στην Ελλάδα, του Στρατηγού Γουίλσον: «Στρατηγός Wilson Διοικητής των εν Ελλάδι Βρετανικών δυνάμεων»: Η θέσις μας εις την Ελλάδα ήταν τω όντι παράδοξος. Αγωνιζόμεθα εναντίον του ολοκληρωτισμού, ενισχύοντες μίαν φασιστικήν κυβέρνησιν εναντίον μίας άλλης».

Γελοία και αστήρικτα επιχειρήματα

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με πλήθος κειμένων της έχει δηλώσει ότι εάν ζούσαμε τότε θα πολεμούσαμε τους Γερμανούς εισβολείς, γιατί αυτό επιβάλλει αυτή η ίδια η Ιδεολογία μας. Αυτοί όμως επιμένουν στην πολιτική της “λάσπης”. Ενώ όμως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαθέτει έναν τεράστιο όγκο κειμένων από περισσότερες από χίλιες εκδόσεις αυτής της εφημερίδος, δεν έχουν βρει ούτε μία πρόταση στην οποία να γράφουμε υπέρ της Ιταλικής και Γερμανικής εισβολής! Εις ό,τι αφορά δε τα εγκλήματα πολέμου, υπάρχουν κείμενά μας τα οποία ξεκάθαρα τα καταδικάζουν.

Όσο γι’ αυτά που λέγουν το πόσο γελοία και αστήρικτα είναι αυτά από πλευράς ιδεολογικής, προκύπτει και από το παρακάτω χρονογράφημα του Σπύρου Μελά στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», λίγες μόνον ημέρες μετά την κατάληψη των Αθηνών από τις γερμανικές δυνάμεις: ΣΠΥΡΟΣ ΜΕΛΑΣ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»: «Η γραμμή» (8 Μαΐου 1941): «Οι Έλληνες είμαστε λαός περίεργος. Είχαμε κράτος ολοκληρωτικό και πολεμούσαμε με την σημαία των Δημοκρατιών… Τέτοιου είδους αντίφασις μετάγινε ποτέ στην πολιτική ιστορία;… Φανταζόμουνα για μια στιγμή νίκη της σημαίας με την οποία πολεμούσαμε. Και γελούσα μέχρι δακρύων. Τι θα εσήμαινε η νίκη αυτή;… Πολιτική αυτοκτονία του νικητού. Τι θα γινότανε την επαύριον το ολοκληρωτικό καθεστώς μας; Στάχτη και καπνός. Αι αντιφάσεις όμως τελειώνουν εδώ; Τι γυρεύουν σήμερα μερικοί, ελάχιστοι ευτυχώς πια; Νοσταλγούν μετά την νίκη του ολοκληρωτικού καθεστώτος, την φιλελεύθερη οικονομία και την φιλελεύθερη φλυαρία των πλουτοκρατικών Δημοκρατιών. Ορίστε να συνεννοηθήτε…»

Ποιοι πολέμησαν τους Ιταλούς και τους Γερμανούς

Κείμενα με καθαρά ιδεολογικό περιεχόμενο, τα οποία γράφτηκαν πριν από 30 και πλέον χρόνια χρησιμοποιούνται με τρόπο παραπειστικό, προκειμένου να κτίσουν μια βρώμικη προπαγάνδα εναντίον μας. Αλήθεια, τι έχουν να πουν οι μπολσεβίκοι και οι συνοδοιπόροι τους για το γεγονός ότι ο ίδιος ο Λένιν υπήρξε ο νεκροθάφτης του Ελληνισμού στην Μικρά Ασία και τον Πόντο, ενισχύοντας με κάθε τρόπο τον αρχισφαγέα Κεμάλ; Πράγμα μάλιστα το οποίο ουδέποτε αρνήθηκαν, αφού έγραψαν και στον “Ριζοσπάστη” πολλά χρόνια αργότερα ότι επιδίωξαν την Μικρασιατική καταστροφή. Εάν εμείς, λοιπόν, είμαστε… συνένοχοι (!) των Ιταλών και των Γερμανών σύμφωνα με την βλακώδη επιχειρηματολογία τους, τότε και αυτοί είναι συνένοχοι με τον Κεμάλ. Είναι απόλυτα συνένοχοι και με τον “πατερούλη” τους Στάλιν, ο οποίος εξόντωσε περισσότερους από 50.000 υπερήφανους Έλληνες του Πόντου στα κόκκινα στρατόπεδα του θανάτου της Σιβηρίας.

Αγνοούν το ιστορικά αναμφισβήτητο γεγονός, ότι την Ελλάδα το 1940 δεν κυβερνούσε μία κομμουνιστική ή κοινοβουλευτική κυβέρνηση, αλλά ένα καθεστώς, το οποίο αυτοί χαρακτηρίζουν “φασιστικό”. Αγνοούν ότι εθνικός κυβερνήτης της χώρας ήταν ο Ιωάννης Μεταξάς, ο οποίος στο ημερολόγιό του έχει γράψει: «Οι Άγγλοι θέλουν να καταστρέψουν, λένε, το ναζισμό. Αλλά με αυτό κατά βάθος εννοούνε τον αντικοινοβουλευτισμό. Θέλουν λοιπόν να επιβάλλουν παντού το παλαιωμένο λιμπεραλιστικό πολίτευμα. Ώστε περπατούνε με το κεφάλι προς τα πίσω».

Στο ίδιο βιβλίο του, στο περίφημο “Ημερολόγιο”, υπάρχει και μία καταγραφή, η οποία αποτελεί μία ολοκληρωτική άρνηση του καθεστώτος, το οποίο προέκυψε από τον περίφημο “διαφωτισμό” και την λεγόμενη βιομηχανική επανάσταση. Συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Μεταξάς γράφει: 18/12/31 «Εδημιουργήσαμε οι άνθρωποι ένα μηχανικό πολιτισμό, που τώρα δουλεύει μόνος του και με τέτοια δύναμη και ταχύτητα, που ξέφυγε πλέον από τα χέρια μας και τραβάει το δρόμο του κατατρώγοντάς μας».

ΚΚΕ και σύμφωνο Ρίμπεντροπ – Μολότωφ

Ας επανέλθουμε όμως στην βρώμικη προπαγάνδα τόσο του ΚΚΕ όσο και των νεομπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και των νεοφιλελεύθερων συνοδοιπόρων της αριστεράς στον λεγόμενο “αντιφασιστικό” αγώνα, των συνοδοιπόρων τους της Νέας Δημοκρατίας. Προπαγάνδα σύμφωνα με την οποία φταίει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τα Καλάβρυτα, την Κάνδανο, το Δίστομο και τον Χορτιάτη!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τότε δεν υπήρχε, υπήρχαν όμως οι “φασίστες” της 4ης Αυγούστου, που κυβερνούσαν και είναι αυτοί που πρώτοι απ’ όλους πολέμησαν τους εισβολείς. Και όσο για το ΚΚΕ μιλούν τα ίδια τα κείμενά τους από τα οποία σας παραθέτουμε τα παρακάτω: Από το βιβλίο «40 χρόνια του ΚΚΕ»: “…Ο κίνδυνος που μας απειλεί σήμερα άμεσα είναι η μεταφορά του πολέμου στα ελληνικά εδάφη. Και τον κίνδυνο αυτόν τον προκαλεί η ίδια η κυβέρνηση, η ματοβαμμένη βασιλομεταξικη δικτατορία… Όχι μονάχα δεν παίρνει η δικτατορία κανένα μέτρο για να ασφαλίσει την ειρήνη του λαού μας, μα με τους τυχοδιωκτισμούς της προκαλεί την Ιταλική εισβολή…

Τρίτη επιστολή Zαχαριάδη (15 Ιανουαρίου 1941): «Ο Μεταξάς από την πρώτη στιγμή έκανε πόλεμο φασιστικό-καταχτητικό… Το αίμα των φαντάρων μας χύνεται άδικα… Οι λαοί και φαντάροι Ελλάδας και Ιταλίας δεν είναι εχθροί μα αδέλφια και η συναδέλφωσή τους στο μέτωπο θα σταματήσει τον πόλεμο…»

14 Απριλίου 1941: «Καλούμε όλο το λαό να σκεφτεί πόσο διαφορετική θα ‘ταν η θέση του, αν η επιστράτευση της 28ης Οχτώβρη 1940 μετατρεπόταν σε λαϊκό ξεσήκωμα… Να σκεφτεί ακόμα πως αν το σωτήριο αυτό ξεσήκωμα δεν έγινε, αιτία είναι η πλάνη του λαού πως ο πόλεμος ήταν δίκαιος». (πηγή: «Το ΚΚΕ από το 1918 έως το 1931», τόμος Α΄, έκδοση Κ.Ε. του ΚΚΕ, Αθήνα 1947, σελ. 518).

Τα γραπτά μένουν, τα γραπτά ομιλούν… Και γι’ αυτό θα έπρεπε οι μπολσεβίκοι και οι συνοδοιπόροι τους να σιωπούν, γιατί οι μόνοι που δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε από την Αλήθεια είμαστε εμείς οι Χρυσαυγίτες, είναι οι Έλληνες Εθνικιστές, οι οποίοι πολέμησαν τους εισβολείς, όταν αυτοί ήταν ακόμη υποτακτικοί του Στάλιν, ο οποίος ήταν σύμμαχος με την Γερμανία.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/emeis-h-germanikh-eisbolh-kai-to-kke#ixzz5IaanWwQ4

Exit mobile version