Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δώρο από την CIA για την προδοσία της Μακεδονίας: Προτείνουν τον Tsipra για… νόμπελ ειρήνης!

Δώρο από την CIA για την προδοσία της Μακεδονίας: Προτείνουν τον Tsipra για... νόμπελ ειρήνης!

Γράφει ο Αντίοχος

Κι άλλους «ηγέτες» αγάπησαν οι… φίλοι μας οι Αμερικανοί, αλλά δεν έκαναν έτσι όπως κάνουν με τον mister Tsipra! Αυτή δεν είναι αγάπη, είναι λατρεία και έχει αιτία την προδοσία!

Με ένα άρθρο της, λοιπόν, η διεθνής πολιτική επιθεώρηση Foreign Policy (εκδόσεις State Department και CIA…) αποθεώνει τους Τσίπρα και Ζάεφ και φτάνει στο σημείο να τους προτείνει για… Νόμπελ Ειρήνης, γιατί εξυπηρετώντας τα αμερικανικά συμφέροντα έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα: τους εθνικιστές που τους αποκαλούν προδότες.

Δείτε πώς αποθεώνουν το τσιράκι τους οι διεθνείς αφέντες:

«Σε αντίθεση με όλους σχεδόν τους προκάτοχους, ο Τσίπρας αντιλήφθηκε, πρώτον, το όφελος από την απαλλαγή της Ελλάδας από ένα περιττό βάρος στις σχέσεις του με το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, καθώς και τις σχέσεις του με έναν γείτονα. Δεύτερον, ο Τσίπρας είδε την ευκαιρία με την άφιξη του ρεφορμιστικού ομόλογου στα Σκόπια, του Ζάεφ.

Οι δύο ηγέτες που αξίζουν το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης δεν συναντήθηκαν αυτή τη βδομάδα στη Σιγκαπούρη. Αντ’ αυτού, θα συναντηθούν την Κυριακή (17.06.2018) στις όχθες μιας λίμνης με γλυκό και καθαρό νερό στα σύνορα Ελλάδας, “Μακεδονίας” και Αλβανίας.

Οι πρωθυπουργοί Αλέξης Τσίπρας της Ελλάδας και ο Ζόραν Ζάεφ της “Μακεδονίας”…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

 

Exit mobile version