Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολιτικοί απατεώνες στα χνάρια του Ανδρέα Παπανδρέου

Σχόλιο στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Καθώς οι σημερινοί εξουσιαστές της «Πρώτη φορά Αριστερά Κυβέρνησης» είναι νεομπολσεβίκοι μεγαλωμένοι με τα «τσιτάτα» των Μάρξ και Λένιν, τότε δικαιολογείται πλήρως το γεγονός ότι όπως και οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι έτσι και αυτοί θεωρούν ότι μπορούν να αλλάξουν (τα φώτα) (σ) την πραγματικότητα, αλλάζοντας απλώς τις λέξεις, σύμφωνα με το περιεχόμενο της «Newspeak» γλώσσας.

Για την κομμουνιστική πολιτική πρακτική η αποπροσανατολιστική κομμουνιστική λεξιπλασία αποτελεί απαραίτητο προσόν, ακριβώς γιατί καλύπτει με πέπλο ψεύδους την πραγματικότητα.

Ένα σύστημα, που σε κυβερνητικό επίπεδο είχε καθιερώσει ο πλέον τιτανοτεράστιος πρύτανης του ψέματος και λαοπλάνος Ανδρέας Παπανδρέου, από τον οποίο πληροφορηθήκαμε ότι δεν γίνεται ανασχηματισμός, αλλά «αναδόμηση», ότι δεν επιδιώκουμε ειρήνη, αλλά «μη πόλεμο», και διάφορα ακόμη εύηχα, αλλά κούφια σε περιεχόμενο, έχει σήμερα συνεχιστή τον Τσίπρα και την Πρώτη φορά Αριστερά κυβέρνηση.

Έτσι λοιπόν, τόσο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του στην πιο αδίστακτη κακοποίηση λέξεων, εννοιών και ερμηνειών, χρησιμοποιούν ένα εντελώς αποπροσανατολιστικό λεξιλόγιο το οποίο επιχειρεί να κρύψει την πραγματικότητα και να «διασκεδάσει» τις εντυπώσεις. Κάπως έτσι, οι διεθνείς τοκογλύφοι, οι δανειστές, η τρόικα μετονομάστηκαν σε «θεσμούς».

Το Μνημόνιο μεταφράστηκε σε «Πρόγραμμα». Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας έγινε «Αξιοποίηση». Το νέο τσεκούρωμα των συντάξεων λέγεται «Αναπλαισίωση». Oι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών βαφτίστηκαν «Αφαίρεση χρημάτων». Οι ταπεινωτικές διαπραγματεύσεις με την τρόικα παρουσιαστήκαν ως «Έντιμος συμβιβασμός».

Και η αλητεία συνεχίζεται…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/politikoi-apatewnes-sta-chnaria-tou-andrea-papandreou#ixzz5IlYBouqb

Exit mobile version