Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι ΑΝΕΛ συζητούν την προδοσία της Μακεδονίας με δήθεν αντάλλαγμα το χρέος!

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο διαγραφείς από τους ΑΝΕΛ, βουλευτής Δ. Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ερωτώμενος ο Δημήτρης Καμμένος αν στην ΚΟ ειπώθηκε «ελάτε να ψηφίσουμε για να μας δώσουν το χρέος» εκείνος απάντησε: «Το χρέος, δεν θα περάσουν οι συντάξεις (σ.σ. οι περικοπές), 30% στον ΕΝΦΙΑ, επιμήκυνση χρέους μέχρι το 2018. Το είπε ο Παπαχριστόπουλος που προφανώς μιλάει με Τσακαλώτο».

Στην ερώτηση αν το υποστήριξε και κάποιος άλλος εκτός από τον κ. Παπαχριστόπουλο, ο Δημήτρης Καμμένος απάντησε: «Έγινε εισήγηση, το υποστήριξε και ο πρόεδρος».

Κοινώς, στους ΑΝΕΛ υπήρχε η σκέψη να ταχθούν πλήρως με την πλευρά του Σύριζα. Όμως επειδή το κόστος θα ήταν ανυπέρβλητο, τελικά ο Καμμένος αποφάσισε να κάνουν τις «πάπιες» προς το παρόν.

Βέβαια για να είμαστε απολύτως δίκαιοι για το ζήτημα, ο Καμμένος μίλησε μετά την διαγραφή του και κατόπιν δημοσιογραφικής ερωτήσεως. Όμως, η δήλωση του νυν εκπροσώπου των ΑΝΕΛ, μάλλον τον επιβεβαιώνει. Σας παραθέτουμε την δήλωση:

«Προσπαθεί (σ.σ. ο Δημήτρης Καμμένος), με εμφανή τρόπο, να συνδέσει πράγματα, για να καλύψει την ενέργειά του. Ασφαλώς υπάρχει μια ολόκληρη προσέγγιση των ΑΝΕΛ για το γιατί πρέπει να ολοκληρώσιμε το βίο της αυτή η κυβέρνηση, γιατί δεν έπρεπε να ανατραπεί».

Κοινώς, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ παραδέχεται ότι υπάρχουν πράγματα που οι ΑΝΕΛ ανέχονται προκειμένου να λάβουν ανταλλάγματα. Αυτό εξηγεί και την σπουδή του Καμμένου να μην ρίξουν την κυβέρνηση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuth-kataggelia-d.-kammenou-sthn-k.o.-twn-anel-mas-legane-na-pshfisoum#ixzz5Im93QVrz

Exit mobile version