Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βουλευτής ΑΝΕΛ Κατσίκης: Προτιμήσαμε τις καρέκλες της εξουσίας, η συμφωνία στις Πρέσπες θα περνούσε!

Το πόσο «κολλημένοι» με την κυβερνητική καρέκλα και τα αναρίθμητα προνόμια που αυτή προσφέρει είναι οι πολιτικοί απατεώνες των ψευτοπατριωτών ΑΝΕΛ, φαίνεται (και) από τα όσα δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο βουλευτής τους Κώστας Κατσίκης, ο οποίος προκειμένου να δικαιολογήσει την συνέχιση της παρουσίας του κόμματός του στο κυβερνητικό σχήμα είπε ότι «Και την κυβέρνηση να ρίχναμε, το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να αλλάξει». «Μπορούσαμε να την εμποδίσουμε;», διερωτήθηκε ο βουλευτής, αναφερόμενος στη συμφωνία με τα Σκόπια, για να απαντήσει «Όχι». 

Όπως είπε, η κυβέρνηση δεν θα έπεφτε… αν ψήφιζαν υπέρ της πρότασης δυσπιστίας. «Ο κύριος Τσίπρας, θα ήταν ακόμα πρωθυπουργός και ο κ. Κοτζιάς υπουργός. Δεν θα μπορούσαμε να την εμποδίσουμε. Θα πήγαινα να την υπέγραφαν και μετά θα ξεκινούσαν οι διερευνητικές». 

Ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριξε ότι ο Τσίπρας θα μπορούσε να υπογράψει την εθνική μειοδοσία στις Πρέσπες, εάν οι ΑΝΕΛ αποφάσιζαν να ρίξουν την κυβέρνηση, καθώς πλέον ο πρωθυπουργός θα έχανε την δεδηλωμένη. Αντί να πει ευθαρσώς ότι η μόνη «κόκκινη γραμμή» για τον ίδιο και τους εναπομείναντες βο(υ)λευτές του μορφώματος του Καμμένου είναι η διατήρησή τους στην άνεση και την ασφάλεια της εξουσίας, προσβάλλει βάναυσα την νοημοσύνη μας.

Θα ήταν πολύ πιο έντιμο (που λέει ο λόγος…) να έλεγε ότι το ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ είναι δεδομένο, είτε από την νυν είτε από την επόμενη κυβέρνηση, οπότε δεν υπάρχει λόγος οι ανελαίοι να γίνουν πειναλέοι… χάνοντας τα προνόμια της εξουσίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-katsikh-h-sumfwnia-tha-ginotan-etsi-ki-alliws-opote-giati-na-chaso#ixzz5InC2UeUp

Exit mobile version