Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαπιστευτήρια Τσίπρα σε Μέρκελ, ΔNT και Ερντογάν: Λάθος μου το δημοψήφισμα, σεβασμός στην Τουρκία!

Πολύ καιρό τώρα διαφαινόταν η πλήρης υποταγής του Σύριζα στο διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο και τις ανθελληνικές του προσταγές, όμως δεν υπήρχε ευθεία και έγγραφη ομολογία του Τσίπρα για όλα αυτά.
Αυτό ακριβώς έγινε τώρα, αμέσως μετά την ειδική αποστολή για την προδοσία της Μακεδονίας, με την συνέντευξη του Τσίπρα στην γερμανική Die Welt όπου ουσιαστικά ο Τσίπρας προσκύνησε όλα τα τοτέμ του παγκόσμιου κατεστημένου και «παίρνει πίσω» όλες τις «επαναστατικές διακηρύξεις» του παρελθόντος.

Ξεκίνησε, λέγοντας σχετικά με το δημοψήφισμα ότι «εκ των υστέρων και με τη γνώση που έχουμε τώρα, μπορούμε φυσικά να αξιολογήσουμε διαφορετικά τα πράγματα», δηλαδή ο Τσίπρας ουσιαστικά παραδέχεται ότι πρόδωσε την βούληση του Ελληνικού Λαού και λέει ότι το δημοψήφισμα ήταν εξαρχής λάθος, αφού εν τέλει έγινε ό,τι ακριβώς ήθελε η Μέρκελ και τίποτε το λιγότερο.

Και όχι μόνο πάνε στράφι τα τόσο ηχηρά “Go Back Merkel”, αλλά ο Τσίπρας ευχήθηκε μέχρι και για την παραμονή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, είπε: «Νομίζω ότι μια παραμονή του ΔΝΤ για τους υπόλοιπους μήνες του τρίτου προγράμματος θα εξυπηρετούσε πολύ την αξιοπιστία όλων μας. H Ελλάδα δεν έχει τίποτα να κρύψει. Και νομίζω ότι και μετά τη λήξη του προγράμματος θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τους Ευρωπαίους – για να δείξουμε ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται διαρκή έλεγχο».

Βεβαίως, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι τεμενάδες προς τον Ερντογάν και την Μέρκελ, τις οποίες και σας μεταφέρουμε άνευ άλλου σχολιασμού: «Για μένα, αυτή η πολιτική είναι μια από τις πιο θετικές πλευρές της κυρίας Μέρκελ. Σ’ αυτήν την προσφυγική κρίση προσπάθησε να δράσει ευρωπαϊκά. Αυτό δεν ήταν εύκολο». «Κατ’ αρχάς, θα πρέπει να αποτίσουμε σεβασμό στην Τουρκία. Εκεί ζουν πολλά εκατομμύρια πρόσφυγες. Πρόκειται για τεράστιο επίτευγμα. Αλλά φυσικά νομίζουμε ότι είναι πάρα πολλοί αυτοί που συνεχίζουν να έρχονται σε μας. Η Τουρκία πάλι πιστεύει ότι οι αριθμοί κινούνται στα επίπεδα του εφικτού για μας. Περισσότερα δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε».

Είναι σαφές ότι ο δήθεν «επαναστατικός» Σύριζα έχει μετατραπεί πλήρως σε μία «Νέα Δημοκρατία της αριστεράς» και συνεργάζεται αντιστοίχως με τον «Σύριζα της Δεξιάς» που δεν είναι άλλος από τον Καμμένο και τα διάφορα παπαγαλάκια του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diapisteuthria-tsipra-se-merkel-dnt-kai-erntogan-lathos-mou-to-dhmopshfisma#ixzz5Inp10wEv

Exit mobile version