Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε πραξικόπημα κατά της Χρυσής Αυγής καλούν ο Σύριζα και τα παπαγαλάκια του

Σε πραξικόπημα κατά της Χρυσής Αυγής καλούν ο Σύριζα και τα παπαγαλάκια του

Το άσπρο-μαύρο επιχειρεί ακόμη μια φορά να κάνει η φυλλάδα των Ιών, η οποία είναι τοις πάσι γνωστό πως λειτουργεί και δρα ως συνιστώσα της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ.

Υπό τον πομπώδη τίτλο «το πραξικόπημα του Ν. Μιχαλολιάκου», ο γνωστός πολέμιος και κατήγορος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών Γ. Μπασκάκης, προβαίνει σε αγωνιώδεις προσπάθειες να πείσει το αναγνωστικό κοινό πως στόχος της Χρυσής Αυγής είναι «η κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος». Προς επίτευξη αυτού του σκοπού, υιοθετεί αφενός την γραμμή Σύριζα, όπως αυτή έχει εκφραστεί πολλάκις από τον Ν. Βούτση εντός της βουλής περί «συλλογικής ευθύνης» για οτιδήποτε αφορά τη Χρυσή Αυγή και αφετέρου χρησιμοποιώντας την γνωστή αριστερίστικη κοπτοραπτική και διαστρέβλωση των γεγονότων προς δημιουργία εντυπώσεων.

Τα χιλιοειπωμένα ψευδοεπιχειρήματα των στρατευμένων δημοσιογράφων της φυλλάδας άλλωστε, έχουν καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος από το 2014, όταν με την υπ’ αριθ. 65/2014 απόφασή του, το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε την ένσταση που είχε υποβληθεί κατά του συνδυασμού της Χρυσής Αυγής για τις ευρωεκλογές. Παρά τις κλάψες των κατηγόρων και υβριστών της Χρυσής Αυγής τότε η απόφαση του Αρείου Πάγου ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «από τα στοιχεία του φακέλου της υπόθεσης αποδείχτηκε η σύννομη ίδρυση του εν λόγω πολιτικού κόμματος με επίδοση της από 14-02-1983 δήλωσης του αρχηγού του, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου…καθώς επίσης με την νομότυπη γνωστοποίηση προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου του ονόματος, του εμβλήματος, της έδρας και του καταστατικού του».

Στο παραλήρημα του αρθρογράφου της φυλλάδας των Ιών συνεπώς, απαντά επιπρόσθετα ο Άρειος Πάγος τον Μάιο του 2014:

«Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι ο συνταγματικός νομοθέτης, ο οποίος, με το άρθρο 29 παρ. 1 εδ. α΄Σ., ανήγαγε σε συνταγματικό θεσμό τα πολιτικά κόμματα και κατοχύρωσε το δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών για ίδρυση και συμμετοχή σ’ αυτά, απέφυγε σε όλα τα στάδια θέσπισης και τροποποίησης των αντίστοιχων διατάξεων (νομοπαρασκευαστικές επιτροπές, συζητήσεις στο Κοινοβούλιο) να διαλάβει επιφύλαξη νόμου και οποιονδήποτε ιδεολογικό ή άλλον περιορισμό, πέραν της θεσπιζόμενης υποχρέωσης η οργάνωση και η δράση τους να υπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος, ώστε να αποτραπεί κάθε επέμβαση στην ελεύθερη λειτουργία τους, με νόμο ή δικαστική απόφαση.

Τέτοια δε ανεπίτρεπτη επέμβαση θα ήταν και η δικαστική απαγόρευση συμμετοχής σε εκλογές πολιτικού κόμματος και των υποψηφίων του εκλογικού του συνδυασμού για άλλον λόγο, εκτός από τη μη τήρηση των σχετικών όρων και προϋποθέσεων, που τάσσονται από την κείμενη νομοθεσία για τη διενέργεια των εκλογών και την εξυπηρέτηση της ελεύθερης λειτουργίας των πολιτικών κομμάτων και την επιτέλεση της συνταγματικής αποστολής τους».

Ενδιαφέρονται λοιπόν, για την απρόσκοπτη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος οι κονδυλοφόροι του ψεύδους; Όχι βέβαια! Αντιθέτως, εκείνοι είναι που προτρέπουν σε κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος μέσω της αντισυνταγματικής απαγόρευσης λειτουργίας ενός νόμιμου Πολιτικού Κινήματος το οποίο αποτελεί σήμερα την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και εκπροσωπεί τουλάχιστον μισό εκατομμύριο Έλληνες.

Πραξικόπημα ως εκ τούτου, διαπράττει η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου η οποία ξεπουλά τη Μακεδονία μας στους σκοπιανούς, δίχως να έχει τη νομιμοποίηση να το πράξει, τόσο από τη βουλή όσο και από τον -κατά το Σύνταγμα- κυρίαρχο Ελληνικό Λαό. Δυστυχώς για τους πραίτορες της συγκυβέρνησης των προδοτών, αυτό δεν το ισχυρίζεται μόνο η Χρυσή Αυγή αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-prajikophma-kata-ths-chrushs-aughs-kaloun-o-suriza-kai-ta-papagalakia-to#ixzz5Itr6k4PI

Exit mobile version