Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιτροπή υποδοχής στον Κουφοντίνα από τους παρακρατικούς του «Ρουβίκωνα»

Επιτροπή υποδοχής στον Κουφοντίνα από τους παρακρατικούς του «Ρουβίκωνα»

Όλο το τελευταίο διάστημα οι παρακρατικοί του «Ρουβίκωνα» και άλλων αναρχικών συμμοριών έσπαγαν, έκαιγαν και τραμπούκιζαν για τον Κουφοντίνα, χωρίς βεβαίως ουδέποτε να τους ενοχλήσουν οι αρχές.

Τελικώς, επειδή το κράτος των μπολσεβίκων δεν μπορεί να αφήνει δυσαρεστημένα τα «παιδιά» του, το αίτημά τους να δοθεί άδεια στον Κουφοντίνα πραγματοποιήθηκε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι παρακρατικοί στήθηκαν πρωί πρωί έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να υποδεχτούν τον μέντορά τους, ο οποίος βγήκε μια χαρά μετά την… εξαντλητική απεργία πείνας που δήθεν έκανε όλες αυτές τις μέρες.

Πάντως, πέρα από την σαφέστατη πρόκληση του παρακράτους, αλλά και την επικείμενη… μόνιμη άδεια που θα πάρει από την… σημαία ο Κουφοντίνας (αφού χαλαρώνουν συνεχώς οι περιοριστικοί όροι), το κράτος σε αυτή την υπόθεση έδωσε ένα σαφέστατο μήνυμα στους παρακρατικούς ότι μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν χωρίς καμία συνέπεια.

Οπότε αναμείνατε στο επόμενο αίτημα για κάποιον τρομοκράτη να καεί ολόκληρη η Αθήνα μέχρι να ικανοποιηθούν οι παρακρατικοί.

Μόνο μία κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να θέτει τέλος στην ασυδοσία των παρακρατικών και να επαναφέρει την νομιμότητα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epitroph-upodochhs-ston-koufontina-apo-tous-parakratikous-tou-roubikwna#ixzz5Itry7Y00

Exit mobile version