Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ξεπουλήσει την Μακεδονία και γι΄αυτό απέκλεισε την Χρυσή Αυγή – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Το ξεπούλημα της Μακεδονίας που κατέληξε με την πρόσφατη προδοτική συμφωνία στις Πρέσπες και την αναγνώριση “μακεδονικής” ταυτότητας και γλώσσας στους σκοπιανούς από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είχε ξεκινήσει από παλαιότερα. Και δεν εννοούμε φυσικά τα σχέδια του ΚΚΕ για “ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη”, αλλά τον σχεδιασμό Κοτζιά από το 2015 που αποκαλύφθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής από τον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκο.

Συγκεκριμένα, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στις 16/10/2015 έφερε στο φως την μυστική διπλωματία για την προδοσία της Μακεδονίας και το έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών αναφέροντας:

“Θα ήθελα προηγουμένως, επειδή δεν πιστεύω στη μυστική διπλωματία και επειδή εγράφη κατά κόρον στις εφημερίδες ότι στη διάρκεια της επισκέψεως του κυρίου Πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες συμφωνήθηκε η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, να αναφερθώ σε μια επιστολή την οποία μου απέστειλε ο αξιότιμος Υπουργός των Εξωτερικών κ. Κοτζιάς και στην οποία λέει: «Ως προς το εκκρεμές ζήτημα του ονόματος με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, όπως ανέφερα και κατά τη συνάντηση του ΕΣΕΠ, η ελληνική πλευρά εργάζεται με συνέπεια. Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια της ανταλλαγής απόψεων που είχαμε με τους εκπροσώπους των κομμάτων στην τελευταία συνεδρίαση, θα παρακαλούσα να μου γνωρίσετε τις απόψεις του κόμματός σας επί συγκεκριμένων ονομάτων».

Η Χρυσή Αυγή έχει συγκεκριμένη σαφέστατη και ξεκάθαρη θέση, την οποία, δυστυχώς, προδίδοντας τους ψηφοφόρους της, την πλειοψηφία των ψηφοφόρων της, δεν είχε στη διάρκεια της προηγούμενης διακυβερνήσεως της χώρας η Νέα Δημοκρατία!

Κανένας συμβιβασμός για τη Μακεδονία μας! Το όνομα Μακεδονία ανήκει στην ελληνική ιστορία, ούτε σύνθετο, παράγωγο ούτε τίποτε. Αν η Κυβέρνηση αποφασίσει να προχωρήσει σε μια τέτοια λύση, μπορεί να έχει μαζί της τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα, όπως τα είχε την 14η Αυγούστου. Θα έχει, όμως, εναντίον της τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. ”

Αυτή η αποκάλυψη από πλευράς του Αρχηγού συντάραξε την κυβερνητική πλειοψηφία, η οποία έσπευσε να “λύσει” το ζήτημα με τον τρόπο που ξέρει: Φίμωσε και απέκλεισε την Χρυσή Αυγή από όλες τις συζητήσεις και τις διπλωματικές διεργασίες με τους Σκοπιανούς.

Ο Κοτζιάς μάλιστα προσέτρεξε και με δήλωσή του στην Ολομέλεια ανακοίνωσε επίσημα τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής.

Όσο και να φιμώνουν όμως την φωνή της Χρυσής Αυγής, οι εθνικές αλήθειες θα λέγονται! Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην πρωτοπορία των Εθνικών Αγώνων μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apo-to-2015-o-suriza-eiche-jepoulhsei-thn-makedonia-kai-giauto-apekleise-th#ixzz5ItsbRxuY

Exit mobile version