Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Από τις Πρέσπες του 1949 στις Πρέσπες του 2018

Ήταν στις Πρέσπες τον Ιανουάριο του 1949, όταν η 5η Ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε. έβγαζε την εξής απόφαση:  “Αποτέλεσμα της νίκης του Δημοκρατικού Στρατού θα είναι να βρει ο μακεδονικός λαός πλέρια εθνική αποκατάσταση, όπως τη θέλει ο ίδιος”

Έπρεπε να περάσουν 69 ολόκληρα χρόνια ώστε να βρεθεί μία κυβέρνηση της χώρας αποτελούμενη από κομμουνιστές, η οποία να κάνει πράξη την απόφαση της κομμουνιστικής Διεθνούς, μία απόφαση ξεκάθαρα αντεθνική!

Το πρωί της 17ης Ιουνίου 2018 στις Πρέσπες μία κυβέρνηση, η οποία στην πραγματικότητα δεν εκπροσωπεί τον Ελληνικό Λαό, αφού εκφράζει πλέον και αυτό είναι ξεκάθαρο μία μειοψηφία, προχώρησε στην υπογραφή μίας συμφωνίας η οποία χαρίζει το όνομα Μακεδονία στους Σλάβους της περιοχής των Σκοπίων, χωρίς να λάβει υπ’ όψη της ούτε την Ιστορία, ούτε τα δίκαια του Έθνους, ούτε την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.

Από την άλλη πλευρά, πόσο ειλικρινής είναι η Νέα Δημοκρατία στην αντίδρασή της στην συμφωνία αυτή;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio31#ixzz5IttPN8yn

Exit mobile version