Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δυναμικό παρόν της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο της Ι. Μ. Φθιώτιδας για την Μακεδονία μας – Φωτογραφίες

Δυναμικό παρόν της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο της Ι. Μ. Φθιώτιδας για την Μακεδονία μας - Φωτογραφίες

Με τη συμμετοχή πολυπληθούς κλιμακίου της Χρυσής Αυγής διεξήχθη χθες στη πόλη της Λαμίας συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, το οποίο διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος.

Πλήθος Ελλήνων από την πόλη της Λαμίας αλλά και από τους όμορους νομούς ανταποκρίθηκε στο πατριωτικό κάλεσμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νικολάου, ο οποίος στο μήνυμά του τόνισε πως η Μακεδονία ήταν και θα παραμείνει ελληνική μέσα σε θύελλα χειροκροτημάτων των παρευρισκόμενων.

Όπως συνέβη στα συλλαλητήρια σε όλη την επικράτεια έτσι και στο συγκεκριμένο της Λαμίας, δυναμικό παρόν έδωσε η Χρυσή Αυγή με δεκάδες συναγωνιστών, τους περιφερειακούς συμβούλους Απόστολο Γκλέτσο και Θεόδωρο Πάνο , αθώς και τον βουλευτή Βοιωτίας, Ευάγγελο Καρακώστα. Το μπλοκ της Χρυσής Αυγή αποθεώθηκε από τον κόσμο και μετά το πέρας της εκδήλωσης κινήθηκε με συνθήματα από το κέντρο της πόλης προς τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης.

Ο Αγώνας συνεχίζεται – Μακεδονία μόνο Ελληνική!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dunamiko-paron-ths-chrushs-aughs-sto-sullalhthrio-ths-i.-m.-fthiwtidas-gia#ixzz5ItuDk5t1

Exit mobile version