Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζουν να παραμένουν όμηροι του Ερντογάν οι Έλληνες Στρατιωτικοί: Απορρίφθηκε η νέα αίτηση αποφυλάκισής τους

Συνεχίζουν να παραμένουν όμηροι του Ερντογάν οι Έλληνες Στρατιωτικοί: Απορρίφθηκε η νέα αίτηση αποφυλάκισής τους

Απορρίφθηκε και η νέα αίτηση αποφυλάκισης που υπέβαλλαν οι δύο Έλληνες Στρατιωτικοί προς τα αρμόδια τουρκικά δικαστήρια και έτσι οδηγήθηκαν εκ νέου στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανουπόλεως.

Αξίζει να τονιστεί πως η νομοθετική ρύθμιση που προ μηνός είχαν εξαγγείλει οι της κυβερνήσεως δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα, με αποτέλεσμα οι Έλληνες Στρατιωτικοί να μην έχουν ακόμα διεύθυνση κατοικίας το Ελληνικό Προξενείο, γεγονός επί του οποίου «πάτησαν» οι τούρκοι δικαστικοί για να συνεχίσουν την προφυλάκιση των Ελλήνων Στρατιωτικών.

Είναι, θυμίζουμε, η δεύτερη φορά που η κυβερνητική ανικανότητα ευθύνεται για την συνεχιζόμενη ομηρεία των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών. Η αρχή είχε γίνει με την βλακώδη παραδοχή Καμμένου ότι οι Έλληνες Στρατιωτικοί είχαν περάσει τα σύνορα παρανόμως.

Το τραγικό της όλης ιστορίας είναι ότι οι Έλληνες Στρατιωτικοί παραμένουν επί 110 ημέρες κρατούμενοι του Ερντογάν, ΧΩΡΙΣ να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Παρ’ όλο αυτό το συγκλονιστικό η κυβέρνηση των ανθελλήνων, που ξεπούλησε άρον άρον την Μακεδονία δεν έχει καταφέρει να τους απελευθερώσει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechizoun-na-paramenoun-omhroi-tou-erntogan-oi-ellhnes-stratiwtikoi-aporr#ixzz5ItvFXXy6

Exit mobile version