Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η απάντηση των Ελλήνων στη συγκυβέρνηση των προδοτών: Έντονες αποδοκιμασίες σε Κοντονή-Τζάκρη στα Γιαννιτσά!

YouTube Poster

Η καρδιά της Μακεδονίας χτυπάει μόνο Ελληνικά!

Σε άγρια γιούχα εξελίχθηκε η σημερινή παρουσία του κυβερνητικού θιάσου στα Γιαννιτσά με αποδέκτες τους Κοντονή και Τζάκρη. Πλήθος πολιτών, μόλις αντιλήφθηκε τα στελέχη της κυβέρνησης που έβαλαν φαρδιά-πλατιά τις υπογραφές τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, τους αποδοκίμασε έντονα αποκαλώντας τους προδότες και φωνάζοντας συνθήματα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης θρασύτατα χαρακτήρισε τους κατοίκους των Γιαννιτσών που τον αποδοκίμασαν, «φασίστες και χιτλερικούς» με τους οποίους δεν κάνει διάλογο, αποδεικνύοντας σε τι είδους «δημοκρατία» πιστεύει και επιπλέον ότι όποιος αντιδρά στην προδοτική συμφωνία  της κυβέρνησης με τους σκοπιανούς είναι χιτλερικός και φασίστας!

Σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα του Ελληνικού λαού προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι ένα: Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών – Η Μακεδονία είναι Ελληνική!

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής σχολίασε: “Τον Κοντονή και την εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ την αποδοκιμάζει σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός και θα την καταδικάσει πολύ σύντομα σε μηδενικά ποσοστά για την προδοσία της Μακεδονίας και την καταστροφή ολόκληρης της Χώρας“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-apanthsh-twn-ellhnwn-sto-prajikophma-ths-kubernhshs-me-thn-prodosia-ths-m#ixzz5Itwx7811

Exit mobile version