Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Voice of Europe για την επίθεση Λ. Φουντούλη ενάντια στο διευθυντήριο των Βρυξελλών: “Δεν θα διδάξετε τους Ιταλούς πώς να ψηφίζουν”

Voice of Europe για την επίθεση Λ. Φουντούλη ενάντια στο διευθυντήριο των Βρυξελλών: “Δεν θα διδάξετε τους Ιταλούς πώς να ψηφίζουν”

Η γνωστή διαδικτυακή εφημερίδα πανευρωπαικής εμβέλειας voice of europe δημοσίευσε αποσπάσματα της ομιλίας του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Λάμπρος Φουντούλης σχετικά με την παρέμβαση της Κομισιόν στις πρόσφατες εκλογές της Ιταλίας.

Η εφημερίδα στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός πως ο Συναγωνιστής και ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Λάμπρος Φουντούλης ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ  τον επίτροπο Oetinger, ο οποίος πρόσφατα προσπάθησε να παρέμβει στα εσωτερικά της Ιταλίας, λέγοντάς του χαραρακτηριστικά: “Εσείς, που είστε διορισμένος και όχι εκλεγμένος, πρέπει να μάθετε να σέβεστε την ετυμηγορία των ευρωπαίων πολιτών. Φαίνεται πως η δημοκρατία είναι καλή μόνο όταν οι πολίτες δεν αποφασίζουν να στραφούν ενάντια στις επιθυμίες σας“.

Ενώ υπογράμμισε πως ο Συναγωνιστής Φουντούλης εξέφρασε την έντονη διαφωνία του στον τρόπο που η Ε.Ε. επεμβαίνει στα εσωτερικά ζητήματα  των ευρωπαικών λαών καθώς: “Η Ιταλία σήμερα είναι απλά ο τελευταίος κρίκος σε αυτή τη μακρά αλυσίδα αντιδημοκρατικών επεμβάσεων της Ενώσεως. Θυμόμαστε όλοι την απαράδεκτη και ξεκάθαρα εκβιαστική στάση των θεσμών εναντίον της Ελλάδος, παρά τη θέληση του ελληνικού λαού, όπως αυτή εκφράστηκε με το δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015. Θυμόμαστε επίσης τη συνεχιζόμενη μέχρι σήμερα προσπάθεια ανατροπής του Brexit, καθώς και τις πιέσεις που πολλοί προσπαθούν να μετατρέψουν σε κυρώσεις εναντίον της Πολωνίας και της Ουγγαρίας, απλά και μόνο γιατί οι λαοί αποφασίζουν διαφορετικά από τα σχέδια της νομενκλατούρας των Βρυξελλών. Με συμπεριφορές σαν και αυτή, να είστε σίγουρος πως οι ημέρες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως με τη σημερινή της μορφή είναι μετρημένες και θα φέρετε το βάρος της ευθύνης που σας αναλογεί.”

Το έλλειμα δημοκρατικότητας που χαρακτηρίζει την Ε.Ε. ολοένα και περισσότερο, όσο τα εθνικιστικά και πατριωτικά κινήματα ανά την Ευρώπη κερδίζουν διαρκώς έδαφος, είναι κάτι που απασχολεί όλους τους Ευρωπαίους πολίτες. Υπό αυτό το πρίσμα, η δήλωση του συναγωνιστή Λαμπρου Φουντούλη ότι: “Αυτό που συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην Ιταλία είναι ουσιαστικά πραξικόπημα με τη στήριξη, εάν όχι την καθοδήγηση, του Βερολίνου και των Βρυξελλών” βρήκε πολλούς χειροκροτητές ανάμεσα στους Ευρωπαίους αναγνώστες.

Τα εκατοντάδες κολακευτικά σχόλια από αναγνώστες όλη την Ευρώπη, καθώς και τα ευχαριστήρια μηνύματα στο πρόσωπο του Ευρωβουλευτή και της Χρυσής Αυγής από τους Ιταλούς αναγνώστες καταδεικνύουν την αυξανόμενη δυναμική της Χρυσής Αυγής στην Ευρώπη και την ουσιαστική και εύστοχη δράση των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής στο ευρωκοινοβούλιο.

Η Χρυσή Αυγή πάντα στην πρωτοπορία του Αγώνα για μια ευρώπη των εθνών, θα συνεχίσει τον σκληρό αγώνα που διεξάγει:

Για μια Ευρώπη ελεύθερη από την κηδεμονία των Βρυξελλών…
Για μια Ευρώπη αδέσμευτη από τους διεθνείς τοκογλύφους…
Για μια Ευρώπη ασφαλή για τα παιδιά μας…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

Διαβάστε επίσης: Παρεμβάσεις Ευρωβουλευτών Χρυσής Αυγής ενάντια σε Τουρκία και διευθυντήριο των Βρυξελλών – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/afierwma-tou-voice-of-europe-gia-ton-eurwbouleuth-l.fountoulh-den-tha-didaj#ixzz5IyEs4fbo

Exit mobile version