Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η γερμανική FAZ συνεχίζει να ξεμπροστιάζει τον Μητσοτάκη: Θα υπογράψει την προδοσία – Το παίζει “μακεδονομάχος” για να μην διαλυθεί η ΝΔ!

Η γερμανική FAZ συνεχίζει να ξεμπροστιάζει τον Μητσοτάκη: Θα υπογράψει την προδοσία - Το παίζει “μακεδονομάχος” για να μην διαλυθεί η ΝΔ!

Ούτε μια ψήφος Έλληνα Πατριώτη στην πατριδοκάπηλη ΝΔ!

Συνεχίζεται το «μπαράζ» των αποκαλύψεων σχετικά με το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας FAZ, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει στο εξωτερικό ότι θα υπερψηφίσει την συμφωνία με τα Σκόπια όταν θα έρθει στην εξουσία. Μετά το «κάψιμο» από την νεομεταγραφείσα βουλευτή στην ΝΔ Κατερίνα Μάρκου, η οποία «έδωσε» τον νυν αρχηγό της, ο δημοσιογράφος της FAZ που ανέδειξε το θέμα επανήλθε δριμύτερος.

Αποκάλυψε λοιπόν τα εξής: «Εγώ υποστηρίζω πως δύο πηγές από το Βερολίνο μού ανέφεραν ότι ο Μητσοτάκης είπε ακριβώς αυτό: Είναι εντάξει με μια συμφωνία, αλλά πρέπει να κάνει θόρυβο για να κρατήσει ενωμένη την ΝΔ»!

Μετά την απεγνωσμένη δήλωση-διάψευση της Μαρίας Σπυράκη, για λογαριασμό της ΝΔ και του Μητσοτάκη, ο Μάρτενς επανήλθε και δήλωσε «Κυρία Σπυράκη, αν αναπαράγετε αυτά που λέω, να τα αναπαράγετε σωστά. Οι πηγές μου δεν μου είπαν ποτέ ότι η ΝΔ θα ψήφιζε την συμφωνία. Φυσικά η ΝΔ θα ήταν εναντίον της. Αυτό που έγραψα ήταν: μου είπαν ότι ο Μητσοτάκης διαβεβαίωσε διάφορους συνομιλητές του ότι δεν θα πήγαινε ενάντια στην συμφωνία, όταν γινόταν πρωθυπουργός».

Βεβαίως, ο γερμανός δημοσιογράφος έβγαλε στην επιφάνεια κάτι το οποίο ήταν ήδη γνωστό και που έδωσε το απαραίτητο θάρρος στους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ να «στριμώξουν στην γωνία» τον νυν επικεφαλής της ΝΔ. Σαν «κερασάκι στην τούρτα» έρχονται και οι πρόσφατες δηλώσεις (Παρασκευή) της Ντόρας Μπακογιάννη στην Βουλή, η οποία είπε ότι «αν δεν επαναδιαπραγματευθούμε τώρα την συμφωνία, μετά πολύ δύσκολα θα μπορέσουμε να την αλλάξουμε»!

Με άλλα λόγια, εάν η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν προλάβει να επικυρώσει την συμφωνία στην Βουλή, αυτό θα το κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη! Γι’ αυτό, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ δεν πρέπει να πάει χαμένη στους θρασύτατους πατριδοκάπηλους και απατεώνες της ΝΔ. Μόνο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epimenei-h-germanikh-efhmerida-faz-o-mhtsotakhs-den-tha-phgaine-enantia-sth#ixzz5IyHRE5fd

Exit mobile version