Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απύθμενο θράσος Κοτζιά: «47% είναι υπέρ της προδοτικής συμφωνίας και 44% κατά»! Γιατί δεν κάνετε δημοψήφισμα τότε;

Απύθμενο θράσος Κοτζιά: «47% είναι υπέρ της προδοτικής συμφωνίας και 44% κατά»! Γιατί δεν κάνετε δημοψήφισμα τότε;

Πατώντας πάνω στο απύθμενο θράσος του εθνομηδενιστικού βόθρου που διέπει την «Πρώτη φορά Αριστερά», ο υπουργός Εξωτερικών επιχείρησε να παίξει με τα νεύρα κάθε Έλληνα Πατριώτη, ο οποίος πραγματικά θα αηδίασε ακούγοντάς τον να… επιχειρηματολογεί υπέρ της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών.

Κατά την διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, ο Κοτζιάς ρωτήθηκε πώς αντιμετωπίζει τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν την ομόθυμη καταδίκη της συμφωνίας από τον Λαό και εκείνος απάντησε, λέγοντας τα εξής: «Αυτή που μου λέτε είναι παλιά. Είναι τριών χρόνων. Έχω δημοσκοπήσεις και εγώ, τρέχουσες. Ήταν στην αρχή μπροστά αυτοί που έχουν αμφιβολίες και τώρα προηγούνται λίγο αυτοί που είναι μαζί μας. Το ποσοστό είναι 47% με 44%»!

Δεν ξέρουμε τι είδους «δημοσκοπήσεις» έχει στα χέρια του ο λαλίστατος Κοτζιάς. Αν είναι, δηλαδή, σαν αυτές που δημοσιεύει η φυλλάδα των συντακτών και γελάει ο κόσμος, καθώς έχουν αθροιστικό αποτέλεσμα… 120% (και βάλε) ή αν διεξήχθη είτε στα γραφεία της «Αυγής» είτε στα σπίτια των διαφόρων μισθοδοτούμενων από τον Σόρος, οι οποίοι «έχουν ξεσκιστεί» να αρθρογραφούν υπέρ της προδοτικής συμφωνίας.

Εύλογα, όμως, δημιουργείται η εξής απορία: αφού ο Κοτζιάς είναι τόσο σίγουρος ότι ο Ελληνικός Λαός στηρίζει την απόφαση της κυβέρνησης, γιατί τότε δεν υποστηρίζει την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, η οποία –κατά την λογική του- θα αποθεώσει την συμφωνία των Πρεσπών;

Μα απλούστατα γιατί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα είναι πραγματικός κόλαφος για την αδίστακτη κυβερνητική συμμορία που ξεπουλά τα Ιερά και τα Όσια του Ελληνισμού. Αν μάλιστα το ποσοστό αποδοχής της κατάπτυστης συμφωνίας κατορθώσει να φτάσει το 20% θα πρέπει να πανηγυρίζει ο Κοτζιάς και ο πολιτικός του προϊστάμενος. Τίποτα, βεβαίως, δεν εμποδίζει την κυβέρνηση να κάνει δημοψήφισμα, να δεχθεί την «σφαλιάρα» του 80% (και βάλε…) της καταψήφισης της συμφωνίας και μετά να μετατρέψει το «όχι» του Ελληνικού Λαού σε «ναι».

Άλλωστε, το έχει ξανακάνει… Φαίνεται ότι μπορεί ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς να μην είναι στην ΚΝΕ και το ΚΚΕ, αλλά η σταλινική και λενινιστική νοοτροπία του «εάν τα γεγονότα δεν συμφωνούν με τις απόψεις μας, τόσο το χειρότερο γι’ αυτά» και «η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή» συνεχίζουν να τους διακατέχουν σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aputhmeno-thrasos-kotzia-47-einai-uper-ths-sumfwnias-kai-44-kata.-giati-den#ixzz5IyLv6iMc

Exit mobile version