Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περισσότερες από 1.000 επιχειρήσεις αντιμέτωπες με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς εξπρές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Η τεχνητή οικονομική κρίση, που παρατείνεται και συντηρείται βάσει σχεδίου ολοκληρωτικής φτωχοποίησης της Ελλάδος από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έχει ως σήμερα βγάλει στο σφυρί σχεδόν δεκαέξι χιλιάδες (16.000) περιουσίες για διογκωμένα χρέη προς τις ξενοκρατούμενες τράπεζες και το κομμουνιστικό κράτος, άμεσα στραγγαλίζοντας το αναπτυξιακό δυναμικό της Πατρίδας μας με παραπάνω από χίλιες περιπτώσεις να αφορούν επιχειρήσεις και εταιρίες όλων των νομικών μορφών, πεδίων δραστηριοτήτων και οικονομικών μεγεθών.

Στις 15 Ιουνίου η οικονομική εφημερίδα “Deal” σε άρθρο της αποτύπωνε την αλγεινή κατάσταση που έχουν περιέλθει σήμερα οι Έλληνες λόγω των καταιγιστικών ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που δημεύουν τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων. Η δήμευση των κόπων μίας ζωής ολοκληρώνεται βάσει ειδικής νομοθεσίας του κομμουνιστικού κράτους των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με εξαιρετικά συνοπτικές διαδικασίες και ελάχιστη νόμιμη αντίδραση μέσω ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Αναλυτικά έως σήμερα υπάρχουν περίπου δεκαέξι χιλιάδες ενεργοί πλειστηριασμοί για διογκωμένα χρέη προς τις τράπεζες και το κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από την τεχνητή οικονομική κρίση. Επιπροσθέτως από τους παραπάνω πλειστηριασμούς περισσότεροι από χίλιοι αφορούν επιχειρήσεις και εταιρίες όλων των νομικών μορφών, πεδίων δραστηριοτήτων και οικονομικών μεγεθών άμεσα στραγγαλίζοντας το αναπτυξιακό δυναμικό της Πατρίδας μας.

Συμπληρωματικά ο αριθμός των παραπάνω πλειστηριασμών δεν είναι στατικός, αλλά αντιθέτως αυξάνεται καθημερινά βάσει σχεδίου των ξενοκρατούμενων συστημικών τραπεζών στην Ελλάδα για την διενέργεια δεκαοχτώ χιλιάδων πλειστηριασμών μέσα στο 2018. Οι παραπάνω τράπεζες είναι ξενοκρατούμενες, επειδή πέρασαν στα χέρια ξένων επιθετικών fund με το κόλπο της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και συστημικές επειδή ενώ κανονικά είναι υπό πτώχευση το κομμουνιστικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τις συντηρεί εις βάρος των Ελλήνων  φορολογούμενων.

Είναι γεγονός ότι η οικονομική κρίση στον επιχειρηματικό ιστό της Ελλάδος ενισχύθηκε από την νομοθεσία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που επέφερε υπερφορολόγηση, έλλειψη ρευστότητας και ανυπαρξία δανεισμού για επιχειρηματικότητα. Ακόμη και οι περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων που ισχύουν ακόμη και ως σήμερα έγιναν και για να μπορούν να δημεύονται τα χρήματα των Ελλήνων επιχειρηματιών μέσα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Συμπερασματικά η μνημονιακή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έμπρακτα καταστρέφει την επιχειρηματική ανάπτυξη στην χώρα, ενώ παράλληλα προσβάλει την νοημοσύνη μας κάνοντας σχεδιασμούς για την έξοδο από τα μνημόνια. Για την ακρίβεια η έξοδος από τα μνημόνια τον επόμενο Αύγουστο σημαίνει απλά την λήξη της πίστωσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση με συνεχιζόμενη την σκληρή λιτότητα ως την πλήρη καταστροφή της Ελλάδος.

Μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Σύνδεσμου – Χρυσή Αυγή θα μπορέσει να σταματήσει την φτωχοποίηση των Ελλήνων από τους υποτακτικούς των τοκογλύφων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τον επίδοξο συνεχιστή τους Μητσοτάκη της Νέας Δημοκρατίας. 

Θ. Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/perissoteres-apo-1.000-epicheirhseis-antimetwpes-me-tous-hlektronikous-plei#ixzz5J0BzZ7bN

Exit mobile version