Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΟΚ από την έκθεση της Κομισιόν: Τα ξεπούλησαν όλα οι συριζαίοι – Πλήρη… συμμόρφωση ομολογούν οι διεθνείς τοκογλύφοι!

ΣΟΚ από την έκθεση της Κομισιόν: Τα ξεπούλησαν όλα οι συριζαίοι – Πλήρη... συμμόρφωση ομολογούν οι διεθνείς τοκογλύφοι!

Βουρ για ακόμα μία γραβάτα πηγαίνει ο Τσίπρας, γεγονός που βεβαιώνεται και από την έκθεση συμμόρφωσης της Κομισιόν σχετικά με το πόσο γονάτισαν ενώπιόν τους οι συριζαίοι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την έκθεση, τα 88 προαπαιτούμενα που ήταν να περάσουν άρον άρον από την Βουλή είναι πραγματικότητα, παρά το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα συριζαίοι υπουργοί το αρνούνται σε συνεντεύξεις τους.

Θυμίζουμε τι περιλαμβάνουν αυτά τα προαπαιτούμενα:

Όπως φαίνεται οι συριζαίοι, ιδιαιτέρως μετά την προδοσία της Μακεδονίας μας, έχουν αντιληφθεί το πολιτικό τους τέλος και κινούνται με γοργούς ρυθμούς στην εξυπηρέτηση των πάγιων ανθελληνικών επιταγών της κομμουνιστικής τους ιδεολογίας. Ξεπουλάνε τα πάντα, χωρίς κανένα αντάλλαγμα ή μάλλον με ένα μόνο αντάλλαγμα, τις γραβάτες του Τσίπρα.

Το αστείο της υποθέσεως είναι ότι η “λύση” την οποία θα προσπαθούν να “πουλήσουν” οι συριζαίοι στους “ιθαγενείς” και απαίτησε τόσο αιματηρά μέτρα θα είναι μια επιμήκυνση χρέους λίγων ετών, δηλαδή επί της ουσίας τίποτε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sok-apo-thn-ekthesh-ths-komision-ta-jepoulhsan-ola-oi-surizaioi-plhrh…-su#ixzz5J3bUCrtm

Exit mobile version