Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διευθυντής Βήματος: Ήρθε η ώρα των Εθνικιστών και κανείς δεν μπορεί να το αποτρέψει αυτό!

Διευθυντής Βήματος: Ήρθε η ώρα των Εθνικιστών και κανείς δεν μπορεί να το αποτρέψει αυτό!

Γράφει ο Αντίοχος

Στην Ελλάδα, όπως και σε όλες τις χώρες της γης, υπάρχουν μέσα και μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αυτά του… σωρού και τα θεωρούμενα «έγκριτα», αυτά που έχουν βαρύνουσα γνώμη, σε συνδυασμό με καλή εσωτερική πληροφόρηση  που τα διαβάζει ο κόσμος για να μάθει τι γίνεται γύρω του και τι «παίζεται» στα παρασκήνια.

Στη δεύτερη κατηγορία, ανήκει σίγουρα το «Βήμα» και η γνώμη του διευθυντή του είναι πάντοτε βαρύνουσας σημασίας. «Θρυαλλίδα πολιτικών ανακατατάξεων το Μακεδονικό», επιγράφεται το τελευταίο άρθρο του Αντώνη Καρακούση, με θέμα τις συνέπειες που θα έχει στην ελληνική πολιτική ζωή η προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας από Τσίπρα και Καμμένο.

Χωρίς πολλά… πιπέρια, ιδού το «πόρισμα» του πολύπειρου –και αριστερών καταβολών- διευθυντού του «Βήματος»:

«… Βεβαίως η Χρυσή Αυγή και άλλοι εθνικόφρονες και εθνολαϊκιστές άρχισαν να τρίβουν τα χέρια τους θεωρώντας ότι έφθασε ο καιρός τους, δεδομένης και της αυξανόμενης επιρροής των κάθε λογής εθνικιστικών σχημάτων σε πανευρωπαϊκή κλίμακα. 

Κοινή είναι η πεποίθηση ότι από την όλη αντίδραση στο μακεδονικό θα ευνοηθούν οι εθνικιστικές εκδοχές της ελληνικής πολιτικής…

Διαβάστε περισσότερα στο Εθνικισμός.net 

 

Exit mobile version