Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Εκτός νόμου» στην Ουγγαρία ο Σόρος και οι ΜΚΟ – Τιμωρείται με ποινή φυλάκισης η διευκόλυνση της λαθρομετανάστευσης!

 

«Ενισχύουμε την εθνική κυριαρχία της Ουγγαρίας. Με αυτή τη συνταγματική αναθεώρηση απαγορεύουμε την εγκατάσταση ξένων πληθυσμών στην Ουγγαρία» – Ανακοίνωση της Ουγγρικής κυβερνήσεως

Πέρασε σχεδόν παμψηφεί από το Ουγγρικό κοινοβούλιο η νομοθεσία “Stop Soros” με την οποία ο πρωθυπουργός της χώρας κάνει τα αυτονόητα για ένα εθνικό κράτος που σέβεται τον εαυτό του.

Ο νέος νόμος του Ουγγρικού κράτους, που πέρασε με ψήφους 160 υπέρ και μόλις 18 κατά, στοχεύει στους «τους οργανωτές της παράνομης μετανάστευσης» και προβλέπει μέχρι και ποινές φυλακίσεως για όσους ενσυνείδητα βοηθούν στην διακίνηση λαθρομεταναστών σε ουγγρικό έδαφος, με την εξαίρεση βεβαίως στην περίπτωση που απειλούνται ανθρώπινες ζωές.

Παράλληλα, προωθήθηκε και επικυρώθηκε και μία συνταγματική αναθεώρηση που ορίζει ότι κανένας θεσμός δεν επιτρέπεται να πλήξει «τη σύνθεση του πληθυσμού» της Ουγγαρίας και καθιστά πλέον υποχρεωτική για όλους τους κρατικούς θεσμούς την «υπεράσπιση του χριστιανικού πολιτισμού».

Βεβαίως, διαβάζοντας τα παραπάνω δεν μπορεί κανείς παρά να θυμηθεί την πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, η οποία προέβλεπε μεταξύ άλλων την ποινική αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών και τις κυρώσεις τους δουλεμπόρους και τους συνεργάτες αυτών. Βεβαίως, αυτή η πρόταση νόμου ουδέποτε συζητήθηκε στην βουλή των ανθελλήνων.

Καλώς εχόντων, όμως, των πραγμάτων θα συζητηθεί και θα γίνει νόμος του Ελληνικού Κράτους.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ektos-nomou-sthn-ouggaria-o-soros-kai-oi-mko-timwreitai-me-poinh-fulakishs#ixzz5J5pVmuS4

Exit mobile version