Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άγριες αποδοκιμασίες κατά της βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ: «Ντροπή σου, να πας να μείνεις στα Σκόπια» ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

«Σαρώνει» όλη την Ελλάδα το κλίμα αποδοκιμασίας του Ελληνικού Λαού στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών με αποδέκτες τους κυβερνητικούς βουλευτές. Έτσι λοιπόν, ακόμα μία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δέχτηκε αποδοκιμασίες από εξαγριωμένους πολίτες για την συμφωνία με τα Σκόπια.

Πολίτες στην Καστοριά συγκεντρώθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν έξω από το πολιτικό γραφείο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπίας Τελιγιορίδου. Από την συγκέντρωση δεν έλειψαν τα συνθήματα και οι αποδοκιμασίες, όπως: «Ντροπή που είσαι Πόντια», «κλέφτες αλήτες πολιτικοί, η Μακεδονία είναι Ελληνική», «Ντροπή προδότες», «Να πας να μείνεις στα Σκόπια»!

Οι συγκεντρωμένοι πολίτες ξήλωσαν και την πινακίδα από το πολιτικό γραφείο της βουλευτή. Αμέσως μετά έγινε συντονιστική επιτροπή όπου ετοιμάζει νέα μεγαλύτερη και οργανωμένη συγκέντρωση και πάλι έξω από το γραφείο της Τελιγιορίδου, την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 στις επτά το απόγευμα.

Δεν γνωρίζουμε αν και σ’ αυτή την περίπτωση θα βγει ο Κοντονής και θα μιλήσει για «φασίστες» και «νεοναζί», δείχνοντας τον πανικό πολιτικής τρικυμίας που τον διακατέχει. Ούτε βεβαίως εάν ο Βούτσης θα… ανακαλύψει ξανά «σχέδιο εισβολής στην Βουλή» από γυναικόπαιδα, ηλικιωμένους και ιερείς, αντί να ασχολείται με τις συνεχείς ανθελληνικές προκλήσεις του βουλευτή Φλωρίνης του ΣΥΡΙΖΑ Σέλτσα.

Ένα πύρινο κύμα αγανάκτησης και οργής για την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ έχει καταλάβει τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος φροντίζει να αποδοκιμάζει αυτούς που υπεραμύνονται αυτής της προδοτικής συμφωνίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aganakthsh-twn-ellhnwn-gia-to-jepoulhma-ths-makedonias-mas-kai-sthn-kastori#ixzz5J5qTiIf3

Exit mobile version