Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψήφισμα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας κατέθεσε στην Βουλή της Κύπρου το ΕΛΑΜ

Ψήφισμα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας κατέθεσε στην Βουλή της Κύπρου το ΕΛΑΜ

Ψήφισμα έχει καταθέσει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο στην Βουλή των Αντιπροσώπων για την Μακεδονία, με το οποίο καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση να σεβαστεί την λαϊκή ετυμηγορία και το θέλημα του Ελληνισμού για διενέργεια δημοψηφίσματος για το μείζον αυτό Εθνικό ζήτημα.

Με την κίνηση αυτή το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημά θέλει να στείλει το μήνυμα από την νοτιότερη εσχατιά του Ελληνισμού ότι οι Έλληνες της Κύπρου βρίσκονται στο πλευρό των αγωνιζομένων Ελλήνων και συμπαρίστανται στα δίκαια αιτήματά τους.

Κανείς δεν έχει νομιμοποιήσει την αριστερή Κυβέρνηση του Σύριζα και τους ψευδοπατριώτες των ΑΝΕΛ να εκχωρήσουν, να διαγράψουν ή να ξεπουλήσουν κομμάτι της ένδοξης Ελληνικής ιστορίας με την υπογραφή της προδοτικής συμφωνίας στις Πρέσπες.

Είναι καιρός και οι πολιτικές δυνάμεις της Κύπρου να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ξεκαθαρίσουν όταν λένε ότι στηρίζουν την Ελλάδα, με ποια Ελλάδα τάσσονται. Του απλού λαού ή των πολιτικάντηδων που ξεπουλούν την Ελληνική ιστορία;

Το ψήφισμα θα συζητηθεί στην σύσκεψη κοινοβουλευτικών αρχηγών και ακολούθως θα πάει στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων για ψήφιση.

elamcy.com

 

Exit mobile version