Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιβεβαίωση από τα “Νέα”: Καταρρέουν Σύριζα και Ανέλ στην Μακεδονία – Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή!

Επιβεβαίωση από τα “Νέα”: Καταρρέουν Σύριζα και Ανέλ στην Μακεδονία - Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή!

Οι πολιτικοί συσχετισμοί στην χώρα μας έχουν αλλάξει άρδην μετά την υπογραφή της προδοσίας της Μακεδονίας από την συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ.

Δημοσκοπήσεις που στην παρούσα φάση δεν δημοσιεύονται καταγράφουν την κατάρρευση της προδοτικής συγκυβέρνησης με την ταυτόχρονη εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής σε όλη την επικράτεια.

Η δημοσιογράφος των “Νέων”, Καρόλινα Παπακώστα σε σημερινό της άρθρο με τίτλο “Ποσοστά” σημειώνει: “Η πρώτη δημοσκόπηση κυκλοφόρησε την ημέρα που στους Ψαράδες στήθηκε η λευκή τέντα για τον γάμο με φόντο τη Μεγάλη Πρέσπα κι ο έλληνας πρωθυπουργός δοκίμαζε το πατέ των συμπεθέρων από τα Σκόπια. Σύμφωνα με αυτήν, η ΝΔ πιάνει 27% στη Βόρεια Ελλάδα και ο ΣΥΡΙΖΑ 9,1%. Έκτοτε οι φήμες πως το κυβερνών κόμμα καταρρέει δημοσκοπικά στη Βόρεια Ελλάδα φουντώνουν”.

Δεν μας λέει όμως η αρθρογράφος ποιο κόμμα είναι ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με διψήφια και αυξημένα ποσοστά;

Μα φυσικά η Χρυσή Αυγή που στην Μακεδονία και στην Θράκη έχει περάσει στην δεύτερη θέση.

Ο Ελληνικός Λαός δεν ξεχνά την προδοσία της Μακεδονίας και από την μια θα αφανίσει τους εθνικούς μειοδότες Σύριζα – Ανέλ, ενώ παράλληλα θα δώσει στην Χρυσή Αυγή την απαραίτητη εκλογική δύναμη για να ακυρώσει την συμφωνία της προδοσίας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epibebaiwsh-apo-ta-nea-deutero-komma-h-chrush-augh-se-makedonia-kai-thrakh#ixzz5JBC4KbuT

Exit mobile version