Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαϊκή οργή κατά ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στις δυναμικές πορείες σε Κατερίνη και Καβάλα για την Μακεδονία μας!

YouTube Poster

Πορεία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη πραγματοποίησαν σύλλογοι, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την δυσαρέσκεια τους για την συμφωνία των Πρεσπών που αφορά το σκοπιανό.

Στη διαδήλωση μετείχαν 68 σύλλογοι που σε ανακοίνωση που εξέδωσαν ανέφεραν: «Παίρνουμε τα λάβαρα των συλλόγων και Ελληνικές σημαίες με κατεύθυνση τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ».

Οι Έλληνες διαμαρτυρήθηκαν για τη συμφωνία των Πρεσπών και κατηγόρησαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι ξεπουλά το όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους των σκοπίων.

Δυναμικό παρόν κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στην Καβάλα στην πορεία ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας

Με την συμμετοχή κλιμακίου της Χρυσής Αυγής χθες στη πόλη της Καβάλας πραγματοποιήθηκε συλλαλητήριο και πορεία για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, το οποίο ξεκίνησε αυθόρμητα από πολίτες της πόλης και συμβαίνει για 4η φορά μέσα σε 5 μέρες. Άνθρωποι όλων των ηλικιών φώναξαν συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και κατά του σάπιου πολιτικού συστήματος που ξεπουλά την Μακεδονία μας.

Όπως συνέβη στα συλλαλητήρια σε όλη την επικράτεια έτσι και στο συγκεκριμένο της Καβάλας, δυναμικό παρόν έδωσε η Χρυσή Αυγή με δεκάδες συναγωνιστών και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Δημήτρη Βογιατζή. Η Χρυσή Αυγή στηρίζει για άλλη μία φορά τα μεγάλα συλλαλητήρια των Ελλήνων πολιτών. Η συγκυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου δεν έχει καμία δικαιοδοσία να πουλάει το όνομα της Μακεδονία μας.

Ο Αγώνας συνεχίζεται! ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/laikh-orgh-kata-suriza-anel-stis-dunamikes-poreies-se-katerinh-kai-kabala-g#ixzz5JBE1n8ri

Exit mobile version