Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα αρνητική πρωτιά: Στην Ελλάδα ήρθαν οι περισσότεροι λαθρομετανάστες από ολόκληρη την Ευρώπη

Νέα αρνητική πρωτιά: Στην Ελλάδα ήρθαν οι περισσότεροι λαθρομετανάστες από ολόκληρη την Ευρώπη

Άλλη μια αρνητική πρωτιά αποτελεί γεγονός για την Ελλάδα, η οποία σε ό,τι έχει να κάνει με την διαχείριση της λαθρομετανάστευσης και των Μνημονίων σπάει όλα τα κοντέρ.

Άλλη μια υπηρεσία της ΕΕ, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής (FRONTEX), ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα ήταν η χώρα της Μεσογείου όπου καταγράφηκε ο υψηλότερος αριθμός αφίξεων (λαθρο)μεταναστών το πρώτο πεντάμηνο της χρονιάς.

Από τον Ιανουάριο ως τον Μάιο καταγράφηκαν πάνω από 19.800 αφίξεις, αριθμός που συμπεριλαμβάνει την είσοδο στην Χώρα λαθρομεταναστών από τα χερσαία σύνορα με την Τουρκία, αριθμός αυξημένος κατά 90% από την αντίστοιχη περίοδο του 2017, ανέφερε ανακοίνωση του FRONTEX.

Στην Ιταλία καταγράφηκαν 13.450 αφίξεις, αριθμός μειωμένος κατά 77% σε ετήσια βάση, ενώ στην Ισπανία περίπου 8.200, αριθμός αυξημένος κατά 59% από την αντίστοιχη περίοδο (Ιανουαρίου-Μαΐου) του 2017, σύμφωνα με τα στοιχεία του FRONTEX.

Είναι ολοφάνερο ότι η Χώρα μας αποτελεί τον «πιο αδύναμο κρίκο» για την εξάπλωση των λαθρομεταναστευτικών ροών, οι οποίες απειλούν να αλλάξουν ολοκληρωτικά την δομή και την υφή της Ελληνικής Επικράτειας, μετατρέποντας την Χώρα σε χώρο και τον ομοιογενή Λαό της σε ετερογενή πληθυσμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-arnhtikh-prwtia-sthn-eurwph-sthn-ellada-hrthan-oi-perissoteroi-lathrome#ixzz5JBEy7TK9

Exit mobile version