Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραδοχή Κουμουτσάκου: Δεν θα ακυρώσουμε την προδοσία της Μακεδονίας, θα… σώσουμε ό,τι σώζεται!

Παραδοχή Κουμουτσάκου: Δεν θα ακυρώσουμε την προδοσία της Μακεδονίας, θα... σώσουμε ό,τι σώζεται!

Για όσους ακόμα αφελείς ψευτοδεξιούς πιστεύουν ή θέλουν να πείσουν πως ο Μητσοτάκης δεν συναινεί στην προδοσία της Μακεδονίας, ήρθε σήμερα ο τομεάρχης εξωτερικών της ΝΔ, Κουμουτσάκος να ξεκαθαρίσει την συνενοχή.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha ο Κουμουτσάκος ερωτήθηκε επανειλημμένως τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία ως μελλοντική κυβέρνηση με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Θα την ακυρώσει ή όχι;

Ο Κουμουτσάκος απέφυγε επιμελώς να απαντήσει, θέλοντας αρχικά να μην ξεκαθαρίσει την συνενοχή της ψευτοδεξιάς, αλλά τελικά δεν το κατάφερε.

Αφού επισήμανε πως όταν ψηφιστεί από την Βουλή, θα είναι τετελεσμένο γεγονός, ο Κουμουτσάκος πιστός στην κομματική γραμμή δεν είπε ότι θα ακυρώσει την συμφωνία, αλλά θα την… βελτιώσει όπως ομολόγησε και η Σπυράκη.

Όπως μάλιστα είπε αυτολεξεί ο τομεάρχης της ΝΔ: “Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε ό,τι σώζεται“!

Απαντάμε στον ψευτοδεξιό και πατριδοκάπηλο Κουμουτσάκο πως από αυτήν την προδοτική συμφωνία τίποτα δεν… σώζεται!

Η προδοσία της Μακεδονίας μας στο όνομα του Λαού και της Πατρίδας πρέπει να ακυρωθεί και αυτό το έχει δεσμευτεί μόνο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/koumoutsakos-den-tha-akurwsoume-thn-prodosia-ths-makedonias-tha…-swsoume#ixzz5JBK4FEJ2

Exit mobile version