Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σχεδόν 3 δισ. ευρώ έχει καρπωθεί η Γερμανία από την τεχνητή οικονομική κρίση στην Ελλάδα

Σχεδόν 3 δισ. ευρώ έχει καρπωθεί η Γερμανία από την τεχνητή οικονομική κρίση στην Ελλάδα

Εξαιρετικά επικερδής για την Γερμανία αποδεικνύεται η τεχνητή οικονομική κρίση στην Ελλάδα αφού έχει αποκομίσει έως σήμερα υπερκέρδη που φτάνουν το ασύλληπτο ποσό των 3 δισεκατομμυρίων ευρώ χάρη στην απαραίτητη σύμπραξη του κλεπτοκρατικού τόξου των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, και ΑΝΕΛ και Νέας Δημοκρατίας.

Στις 21 Ιουνίου 2018 το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων Deutsche Presse Agentur, καθώς και άλλες έγκριτες δημοσιογραφικές πηγές όπως η εφημερίδα Die Zeit ανέφεραν ότι έως τώρα η Γερμανία έχει καρπωθεί από την ανάλγητη κερδοσκοπική τακτική της προς την Ελλάδα το ασύλληπτο ποσό των 2,9 δισεκατομμυρίων ευρώ!

Συγκεκριμένα η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση της Γερμανίας παραδέχτηκε, μετά από σχετικό ερώτημα του κόμματος των Πρασίνων, ότι μεταξύ του 2010 και του 2017 η Γερμανική Κεντρική Τράπεζα καρπώθηκε συνολικά 3,4 δισεκατομμύρια ευρώ από το Securities Market Programme (SMP).

Το SMP είναι το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων των κρατών μελών της ευρωζώνης που υλοποιεί η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ). Αναλυτικά το SMP υποτίθεται ότι προσπαθεί να βοηθήσει στην ελάφρυνση του χρέους των κρατών μελών του ευρώ καθώς και στην εξισορρόπηση του ισοζυγίου πληρωμών τους έτσι ώστε να πληρούν τα οικονομικά κριτήρια της ευρωζώνης.

Όμως σύμφωνα με την οικονομική ανάλυση του Peterson Institute (Ιανουάριος 2018) το SMP απέτυχε οικτρά στην Ελλάδα. Επεξηγηματικά ο λόγος της αποτυχίας του SMP στην Ελλάδα ήταν ότι ο τρόπος που συντελέστηκε βοήθησε στον αύξηση του επιτοκίου του Ελληνικού χρέους αποφέροντας απίθανα κέρδη στους μυημένους κερδοσκόπους, όπως η γερμανική κρατική αναπτυξιακή τράπεζα KfW.

Το αποτέλεσμα της παραπάνω συντονισμένης κερδοσκοπίας κατά των Ελλήνων πολιτών μεταξύ των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων υποτακτικών του κλεπτοκρατικού τόξου φαίνεται στα απίθανα κέρδη που έχει αποκομίσει το γερμανικό κράτος που αγγίζουν ποσά της τάξεως από 2,9 δισ. έως 3,4 δισ. ευρώ. Δηλαδή σε τελική ανάλυση τα υπερκέρδη των γερμανών αετονύχηδων από την τεχνητή οικονομική κρίση που εγγράφηκαν στον κρατικό προϋπολογισμό της Γερμανίας εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου ανέρχονται σε περίπου 3 δισεκατομμύρια ευρώ!

Συμπερασματικά η επιβολή της φτωχοποίησης των Ελλήνων από τους κομμουνιστές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μέσω της μείωσης των μισθών, της τεράστιας ανεργίας, της στασιμότητας της οικονομικής ανάπτυξης, της φυγής των επιστημόνων στο εξωτερικό και των εξακολουθητικών περικοπών των συντάξεων αποφέρει τεράστια κέρδη στους διεθνείς τοκογλύφους. Είναι αυταπόδεικτο ότι μια κυβέρνηση από οποιοδήποτε άλλο μέλος του κλεπτοκρατικού τόξου, όπως η Νέα Δημοκρατία του νεοφιλελεύθερου Μητσοτάκη, θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την σημερινή αλγεινή κατάσταση.

Μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Σύνδεσμου – Χρυσή Αυγή θα μπορέσει να σταματήσει την αφαίμαξη των Ελλήνων από τους διεθνείς τοκογλύφους.

Θ. Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/schedon-3-dis-eurw-echei-karpwthei-h-germania-apo-thn-technhth-oikonomikh-k#ixzz5JF6smnoh

Exit mobile version