Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά την προδοσία της Μακεδονίας οι Σύριζα-Ανέλ “τελειώνουν” και την Βόρεια Ήπειρο

Μετά την προδοσία της Μακεδονίας οι Σύριζα-Ανέλ “τελειώνουν” και την Βόρεια Ήπειρο

Η εθνομηδενιστική κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός και ο υπουργός εξωτερικών Ν. Κοτζιάς έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στον τελικό ξεπούλημα της Πατρίδας όσο τους το επιτρέπει η παραμονή στην καρέκλα της εξουσίας.

Είδαμε την Παρασκευή στις τηλεοράσεις το γύφτικο πανηγύρι που στήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο και τον Α. Τσίπρα να ενδύεται την γραβάτα στα πλαίσια ενός κακοστημένου επικοινωνιακού τεχνάσματος την στιγμή που έχουν γίνει τα πρώτα βήματα παραχώρησης της Μακεδονίας στου Σκοπιανούς με την υπογραφή της αντεθνικής και ανθελληνικής  συμφωνίας, της επονομαζόμενης πλέον συμφωνίας των Πρεσπών. Η πρόθεση της κυβέρνησης να αναδείξει ως επιτυχία την παράταση της μνημονιακής επιτήρησης μέχρι το 2060, αποτελεί σαφή ένδειξη πανικού και πολιτικής ανημποριάς στην προσπάθειά τους να ελέγξουν το εκλογικό σώμα.

Φαίνεται όμως ότι το θράσσος τους δεν έχει όρια παρά μόνο αυτά που καθορίζονται από τις διεθνιστικές τους αντιλήψεις. Ο Ν. Κοτζιάς και η αντιπροσωπεία του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών βρίσκονται σε διμερείς συνομιλίες με την αλβανική πλευρά για την οριοθέτηση των μεταξύ μας θαλασσίων ζωνών.

Επί της ουσίας το διακύβευμα των συνομιλιών αυτών είναι η χάραξη της ΑΟΖ για την εξυπηρέτηση των πετρελαϊκών συμφερόντων αλλά και την εκ νέου εθνική παραχώρηση και υποχώρηση με την εγκατάλειψη της Βόρειας Ηπείρου στα χέρια των Αλβανών, οι οποίοι αποκτούν θέση ισχύος στα Βαλκάνια εξαιτίας της εγκατάλειψης των νομίμων και εθνικών μας διεκδικήσεων και της βούλησης  του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε, οι οποίοι επιδιώκουν την εξάλειψη εθνικών και εδαφικών διεκδικήσεων μεταξύ των Χωρών των Βαλκανίων για συγκεκριμένους γεωπολιτικούς και γεωγραφικούς λόγους.

Η ενδοτικότητα του ελληνικού υπ.εξ. είναι χαρακτηριστική και φαίνεται ότι το διπλωματικό μονοπάτι που έχει διαλέξει να ακολουθήσει ο Ν. Κοτζιάς μας οδηγεί σε μια νέα συμφωνία των Πρεσπών, μας οδηγεί σε μια ακόμη εθνική ήττα και προσβολή της ιστορικής μας κληρονομιάς.  Η κυβέρνηση όπως όλα δείχνουν,  θα απαξιώσει – για πρώτη φορά στην ιστορία – το περιεχόμενο του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας (1914) και θα παραδώσει γη και ύδωρ στους αλβανούς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχει το ενδεχόμενο να αποφασιστεί εκτός της παραχώρησης της Β. Ηπείρου, η παράδοση ελληνικών περιουσιών που βρίσκονται στα Ιωάννινα και στη  Θεσσαλονίκη σε αλβανικά χέρια.

Γη και Ύδωρ στην κυριολεξία την στιγμή που οι (αλυτρωτικού χαρακτήρα) κινήσεις της αλβανικής κυβέρνησης ενισχύουν ξεκάθαρα τον κάλπικο αλβανικό αλυτρωτισμό εις βάρος των ελληνικών εθνικών συμφερόντων. Η ξενοδουλεία  της κυβέρνησης Τσίπρα ίσως αποβεί μοιραία για το μέλλον της Ελλάδας.

Η ταχύτητα των εξελίξεων είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνη και οφείλουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν σε όλα τα επίπεδα για να διαφυλάξουμε την Ελληνική γη που μοιράζεται στους ξένους με τον πιο αναίσχυντο τρόπο.

Φ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/meta-th-makedonia-oi-suriza-anel-teleiwnoun-kai-me-th-boreia-hpeiro#ixzz5JL6zMfFR

Exit mobile version