Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα Δημοκρατία προς βουλευτές της: Μην λέτε ψέμματα ότι θα ακυρώσουμε την συμφωνία των Πρεσπών!

Νέα Δημοκρατία προς βουλευτές της: Μην λέτε ψέμματα ότι θα ακυρώσουμε την συμφωνία των Πρεσπών!

Σε δεινή θέση έχουν βρεθεί οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με την επαμφοτερίζουσα και υποκριτική στάση του κόμματός του στο θέμα της προδοσίας της Μακεδονίας μας.

Ιδιαιτέρως στην Βόρεια Ελλάδα που η Χρυσή Αυγή συνεχώς ανεβαίνει και οι πολίτες γνωρίζουν την πάγια θέση της ΝΔ για «σύνθετη ονομασία» τα πράγματα είναι εξόχως δύσκολα. Ακόμα πιο δύσκολα τα έκανε η κίνηση – μάτ του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής να δηλώσει από τώρα στους διεθνείς οργανισμούς ότι η κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα ακυρώσει την προδοτική αυτή συμφωνία.

Μοιραία, λοιπόν, ο νεοδημοκράτης πολιτικάντης στην Βόρεια Ελλάδα όταν έρχεται αντιμέτωπος με Έλληνες πολίτες έχει να απαντήσει στην ερώτηση «η Χρυσή Αυγή θα την ακυρώσει, εσείς τι θα κάνετε άμα γίνετε κυβέρνηση;».

Οι πονηροί πολιτευτάδες της ψευτοδεξιάς, βεβαίως, γνωρίζουν πολύ καλά την πραγματική απάντηση, όμως κωλύονται να την απαντήσουν στους βορειοελλαδίτες. Έχει, βλέπετε, μεγάλη παραγωγή τομάτας και οπωροκηπευτικών η περιοχή. Έτσι λένε ψέμματα για να συγκρατήσουν το εθνικιστικό τσουνάμι.

Όμως τα ψέμματα έχουν κοντά ποδάρια και εκθέτουν μετεκλογικά αυτούς που τα λένε. Έτσι, οι βουλευτές της Βορείου Ελλάδος της ψευτοδεξιάς που έκαναν δηλώσεις ότι η ΝΔ θα ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών εισέπραξαν κατσάδα από το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, που του είπε να περιορίζονται στο ότι «η ΝΔ δεν θα ψηφίσει».

Αυτό μαρτύρησε και η εφημερίδα «Παρόν» αναφερόμενη στην περίπτωση του βουλευτή Γκιουλέκα που του «τράβηξαν τ’ αυτί» και του Κυρανάκη που αναγκάστηκε να κατεβάσει ανάρτηση από το ιστολόγιό του.

Αυτά τα ολίγα για τους ελάχιστους εναπομείναντες αφελείς που πιστεύουν στη Νέα Δημοκρατία, η οποία χαίρεται που περνάει ο Σύριζα αυτή την εθνοπροδοτική συμφωνία, την οποία η ΝΔ ανέκαθεν επεδίωκε. Όχι μόνο δεν θα την ακυρώσουν, αλλά στεναχωριούνται που δεν θα μπορούν να την χειροκροτήσουν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-dhmokratia-pros-bouleutes-ths-mhn-lete-psemmata-oti-tha-akurwsoume-thn#ixzz5JL7KgDQe

Exit mobile version