Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικός στο κατεστημένο από την άνοδο της Χρυσής Αυγής: Μπαράζ συκοφαντικών δημοσιευμάτων από τις φυλλάδες

Πανικός στο κατεστημένο από την άνοδο της Χρυσής Αυγής: Μπαράζ συκοφαντικών δημοσιευμάτων από τις φυλλάδες

Δεν πρόλαβαν να μας έρθουν οι πληροφορίες για την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής πανελληνίως που φέρνουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεύτερο σε Μακεδονία και Θράκη και αμέσως ήρθε η επιβεβαίωση από τις φυλλάδες των «νταβατζήδων» των παραπληροφόρησης, οι οποίες φιλοξένησαν ένα συντονισμένο μπαράζ συκοφαντικών δημοσιευμάτων.

Από την κομματική εφημερίδα του Σύριζα «Αυγή» και το φίλα προσκείμενο στην κυβέρνηση «Έθνος» μέχρι την εφημερίδα «Νέα Σελίδα», την «Καθημερινή» και την εφημερίδα του τέως οννεδίτη Χατζηνικολάου “Real” είχαμε ολοσέλιδα υβριστικά παραληρήματα εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών. Παραληρήματα τα οποία ουσιαστικά επιβεβαιώνουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής, αφού έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την «σιγή ασυρμάτου» που τηρούταν όλο αυτόν τον καιρό.

Παρότι τα δημοσιεύματα έχουν διαφορετικές αφετηρίες στην σκέψη τους έχουν ως κοινή συνισταμένη την απαγόρευση του κινήματος ή αλλιώς το να «τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή», δείγμα του πόσο δημοκράτες είναι οι «δημοκράτες» που όποιος διαφωνεί με την παγκοσμιοποίηση θέλουν να τον φιμώσουν.

Σε αυτή την κατεύθυνση το δημοσίευμα της «Νέας Σελίδας» είναι πολύ πιο χρήσιμο από τις γενικόλογες πομφόλυγες της Μάνδρου ότι «καθυστερεί η δίκη» ή τις «αποκαλύψεις Καμπαγιάννη» στην Real. Η «Νέα Σελίδα» πολύ πιο ευθέως ρωτάει δύο συνταγματολόγους για το αν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή για να λάβει την ομόφωνη απάντηση ότι κάτι τέτοιο ΔΕΝ γίνεται.

Κλαυθμός και οδυρμός στο κατεστημένο, λοιπόν, δεν είναι εφικτή ακόμα η πλήρης δικτατορία της παγκοσμιοποίησης. Η Χρυσή Αυγή έρχεται και θα πρέπει να ψάξουν άλλους δρόμους για την αντιμετώπισή της, οπότε με γνώμονα τα εξαιρετικά υψηλά με ανοδικές τάσεις ποσοστά της Χρυσής Αυγής να περιμένουμε να βγάλουν εμπρός τους προβοκάτορες, τα ρετάλια της δήθεν «πατριωτικής δεξιάς» να φτιάξουν αναχώματα και όλα τα άλλα που συνήθως κάνουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-sto-katesthmeno-apo-thn-anodo-ths-chrushs-aughs-mparaz-sukofantikwn#ixzz5JN1VNZcN

Exit mobile version