Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σύνοδος κορυφής για τους λαθρομετανάστες: Η Νέα Δημοκρατία παλεύει για να κυκλοφορούν ελεύθεροι σε όλη την Ελλάδα!

Σύνοδος κορυφής για τους λαθρομετανάστες: Η Νέα Δημοκρατία παλεύει για να κυκλοφορούν ελεύθεροι σε όλη την Ελλάδα!

Ξεκινάει σε λίγη ώρα η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα. Οι διάφορες πλευρές έχουν ήδη ανοίξει τρόπον τινά τα χαρτιά τους και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι μετά την συγκεκριμένη Σύνοδο το θέμα αυτό θα απασχολεί αποκλειστικά και μόνο την Ελλάδα.

Η κυρίαρχη άποψη που έρχεται τόσο από την Μέρκελ, όσο και από την Γαλλία είναι ότι οι λαθρομετανάστες θα πρέπει να περιοριστούν στις χώρες εισόδου και να τους απαγορευτεί η μετάβαση στην υπόλοιπη Ευρώπη. Αυτό με γνώμονα ότι η Ιταλία έπαψε να είναι κορόιδο αφήνει την Ελλάδα μόνη της να σηκώσει το βάρος.

Όμως, υπάρχει και ένα δεύτερο σημείο που έχει σημασία, δηλαδή το που ακριβώς θα βρίσκονται οι εκατοντάδες χιλιάδες των λαθρομεταναστών. Εδώ, η πλευρά της Μέρκελ και του Μακρόν προκρίνει τα κλειστά κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών που θα δημιουργηθούν με λεφτά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Είναι το αντάλλαγμα που δίνουν οι «ευρωπαίοι» στην Ελλάδα για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο από τρομοκρατικές επιθέσεις τζιχαντιστών και όλα τα άλλα παρελκόμενα της λαθρομετανάστευσης.

Την προοπτική αυτή την αντιπαλεύει η Νέα Δημοκρατία, διά του τέως αντιπροέδρου της, Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος στέκεται στο πλευρό του Σύριζα, λέγοντας ότι οι λαθρομετανάστες θα πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθεροι κατά μιλιούνια στην Ελληνική Επικράτεια.

Αμφιβάλλει πλέον κανείς για τον αντεθνικό ρόλο του μορφώματος της Νέας Δημοκρατίας και την πλήρη σύμπλευσή της με τον Σύριζα σε όλα τα μείζονα ζητήματα;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunodos-korufhs-gia-tous-lathrometanastes-h-nea-dhmokratia-paleuei-gia-na-k#ixzz5JN6ZiOOW

Exit mobile version