Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσκοπικό «χαστούκι» στους ανθέλληνες: 86% εναντίον της προδοσίας της Μακεδονίας από Σύριζα-Ανέλ στην Βόρεια Ελλάδα

«Φασίστες» και «χιτλερικοί» είναι όλοι αυτοί που κυνηγάνε τους συριζαίους σύμφωνα με τον Κοντονή. Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσκόπηση της εταιρείας Interview στην Βόρεια Ελλάδα, το 86% των βορειοελλαδιτών είναι «φασίστες» και «χιτλερικοί».

Σύμφωνα με την έρευνα που διενήργησε η εταιρεία σε όλους τους νομούς της ανατολικής, κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας για την εφημερίδα «ThessNews», το 86% των ερωτηθέντων κάνει λόγο για κακή συμφωνία μιλώντας για την προδοσία της Μακεδονίας μας, έναντι του 12% που τη θεωρεί καλή.

Στην ίδια δημοσκόπηση, το 83% πιστεύει ότι το θέμα όχι μόνον δεν λύθηκε, αλλά και ότι η συμφωνία το επιβάρυνε κάνοντας το πρόβλημα χειρότερο.

Από ό,τι δείχνει η δημοσκόπηση, μόνο το 7% των ερωτηθέντων είναι «δημοκράτες» και δεν ενοχλούνται από τις παραχωρήσεις της κυβέρνησης σε όλα τα πεδία, ενώ το 71% ενοχλείται σφόδρα από το γεγονός ότι οι σκοπιανοί βαπτίστηκαν «μακεδόνες» από τον Τσίπρα και τον Καμμένο.

Παράλληλα το 87% πιστεύει ότι οι Τσίπρας-Καμμένος με την συμφωνία στις Πρέσπες έδωσαν περισσότερα από ότι πήραν!

Διαβάστε επίσης: Κυλιόμενες δημοσκοπήσεις: Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε Μακεδονία και Θράκη – Αφανίστηκε το κόμμα Καμμένου!

Επιβεβαίωση από τα “Νέα”: Καταρρέουν Σύριζα και Ανέλ στην Μακεδονία – Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmoskopiko-chastouki-stous-anthellhnes-86-enantion-ths-prodosias-ths-maked#ixzz5JN7QhKaj

Exit mobile version