Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαχαιρώματα λαθρομεταναστών μπροστά σε καταστήματα και τουρίστες: Άφαντο το κράτος του Σύριζα – ΒΙΝΤΕΟ

Κραυγή απόγνωσης για την εγκληματικότητα βγάζουν οι καταστηματάρχες στο κέντρο της Αθήνας.

Όλα ξεκίνησαν όταν για άγνωστη έως τώρα αιτία ένας Κούρδος από το Ιράκ, που βρισκόταν στην πλατεία Μοναστηρακίου έγινε στόχος επίθεσης από ομάδα αλλοδαπών, οι οποίοι όχι μόνο τον γρονθοκόπησαν με μανία αλλά ένας από αυτούς τον μαχαίρωσε στο λαιμό και χρειάστηκε να διακομισθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ήταν μια ομάδα Πακιστανών και είχαν ένα δοκάρι και δεν ξέρω για ποιό λόγο τσακώθηκαν. Μαχαιρώνονταν μπροστά στους τουρίστες και τον κόσμο!“, λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοιες άγριες καταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, όπως καταγγέλλουν καταστηματάρχες και επιχειρηματίες, ιδιαίτερα της περιοχής, πίσω από το Δημαρχείο της Αθήνας και κάτω από τη Βαρβάκειο Αγορά.

Η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Μαινάδρου, Αναξαγόρα, Σοφοκλέους και Πλατεία Θεάτρου είναι πολύ επικίνδυνη και χρειάζεται να ληφθούν αστυνομικά μέτρα.

Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνα με το κράτος του Σύριζα να παραμένει άφαντο!

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο από τις άγριες συμπλοκές αλλοδαπών, με τραυματίες από μαχαιρώματα στο Μοναστηράκι

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/machairwmata-lathrometanastwn-mprosta-se-katasthmata-kai-touristes-afanto-t#ixzz5JNGvwTYr

Exit mobile version