Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Η Ελλάδα κυβερνάται από άεργους, κληρονομούς και τυχοδιώκτες. Κοινό γνώρισμα όλων αυτών η ματαιοδοξία και η λαιμαργία τους για εξουσία, χρήμα και προβολή. Προκειμένου να αποκτήσουν όλα αυτά είναι ικανοί να πουλήσουν όχι μόνο την μάνα και τον πατέρα τους αλλά και τα ίδια τους τα παιδιά και το μέλλον τους. Πολιτική ορθότητα και άγιος ο Θεός για να καλύψουν τα αίσχη τους και μην τυχόν τολμήσει να μιλήσει κανείς για τα πεπραγμένα τους. Τα ψωμιά τους τελειώνουν όπως λέει ο σοφός λαός και μια Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού ανατέλλει.

Κ.Π.

“Βόρεια κυβέρνηση”

Οι εγκληματίες πολιτικοί, αφού κατάφεραν να χρεωκοπήσουν την χώρα, πρόδωσαν τα πάντα σε Εθνικό επίπεδο. Η Βόρειος Ήπειρος στο έλεος των κατσαπλιάδων την ίδια ώρα που έχουν φτιάξει περιουσίες πάνω από ένα εκατομμύριο αλβανών στην Ελλάδα. Αντί να τους θέσουν τελεσίγραφο για σεβασμό στην Ελληνική μειονότητα ή άμεση απέλαση όλων των αλβανών που παράνομα εισήλθαν στην χώρα, τους δίνουν και δικαίωμα ψήφου. Ίδιο σκηνικό και στην Θράκη. Το τουρκικό προξενείο προσφέρει παροχές, δίνει άτοκα δάνεια μέσω τουρκικών τραπεζών, ελέγχει τα τζαμιά και εκτουρκίζει τον μουσουλμανικό πληθυσμό.

Μια ωρολογιακή βόμβα που ανά πάσα στιγμή θα εκραγεί όταν θα κινήσει τα νήματα η τουρκία. Οι σκοπιανοί που ζουν εδώ και δεκαετίες με ελληνικά κεφάλαια και το 70% της οικονομίας τους είναι ελληνικές επιχειρήσεις εγείρουν θέμα “Μακεδονικού” και οι εδώ πολιτικοί υποκύπτουν στις απαιτήσεις τους, τους δίνουν και λιμάνια, τους δίνουν και πρόσβαση στην θάλασσα. Ο κακομοιραίος ο ελλαδίτης τους πληρώνει και γκρινιάζει νυχθημερόν για την ξεφτίλα που βιώνει αλλά στις εκλογές πάει και τους ξαναψηφίζει. Κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσει ο κάθε ένας και η πάσα μία: Έλληνας με τους Έλληνες ή ελλαδίτης με τα πουλημένα τομάρια τους πολιτικάντηδες;

Νικόλαος Β., Αθήνα

Μετά την προδοσία της Μακεδονίας οι Σύριζα-Ανέλ “τελειώνουν” και την Βόρεια Ήπειρο

Έχουμε αρρωστήσει από όλο αυτό τον ξεπεσμό. Οι Έλληνες έχουν καταντήσει πολίτες Β’ κατηγορίας. Στον ΟΑΕΔ, στην Αστυνομία, στα σχολεία, στους παιδικούς σταθμούς, στις κοινωνικές παροχές και στα επιδόματα παντού προτεραιότητα οι λαθρομετανάστες και οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Παντού έχουν ξεφυτρώσει “πρόσφυγες” από όλες τις άκρες της γης. Παντού έχει πόλεμο και εμείς ζούμε στην χώρα της επαγγελίας, δεν εξηγείται αλλιώς. Έτσι λίγο ή πολύ είπε και ο διάσημος τραγουδιάρης Sting στο Ηρώδειο.

“Οι Έλληνες έδειξαν τον δρόμο με την συμπεριφορά τους στους πρόσφυγες”, ήπιε μετά το ουισκάκι του, έφαγε και τρία τέσσερα στραγάλια, είπε και κανά δυο τραγουδάκια και το κοινό αποθέωσε τον μέγα ανθρωπιστή καλλιτέχνη. Μετά πήρε την κομπανία του, διανυκτέρευσε στο πεντάστερο ξενοδοχείο του και με το τζετ πίσω στην βιλάρα του με τις τσέπες του γεμάτες. Όποιος τολμήσει και μιλήσει ενάντια στις ιερές αγελάδες της λαθρομετανάστευσης χαρακτηρίζεται “φασίστας” και “λιθοβολείται”. Ας είναι… την χάρη να σιωπήσουμε δεν θα τους την κάνουμε. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Λ.Ι.

Χ. Χρίστου: «Τα χρήματα να δοθούν στους πρόσφυγες του 1974 και ΟΧΙ στους λαθρομετανάστες»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-25-iouniou-2018#ixzz5JScyGh93

Exit mobile version