Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ντιμιτρόφ χλεύαζει τους Έλληνες: Θα σας δώσω δώρο «μακεδονικές» ντομάτες

Ο Ντιμιτρόφ χλεύαζει τους Έλληνες: Θα σας δώσω δώρο «μακεδονικές» ντομάτες

Με το μελάνι της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών να μην έχει ακόμα στεγνώσει, οι σκοπιανοί φροντίζουν να εξευτελίζουν τους συριζαίους σε κάθε βήμα, αναδεικνύοντας – επιδεικνύοντας τα κέρδη τους.

Ένα από αυτά είναι και η αποκλειστική χρήση του brand name για τα «μακεδονικά» προϊόντα, που από εδώ και στο εξής θα αναφέρονται στα σκοπιανικά προϊόντα και όχι στα ελληνικά.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του ο σκοπιανός ΥΠΕΞ δήλωσε: «Η πιο νόστιμη ντομάτα στον κόσμο! Όποιος υποστηρίξει την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της “Μακεδονίας” στην ΕΕ την ερχόμενη εβδομάδα, του υποσχόμαστε ότι θα του στείλουμε ένα φρέσκο πακέτο “μακεδονικές” ντομάτες μέσω ταχυδρομείου»

Και, φυσικά, αυτό πάει πρώτα απ’ όλα στον Τσίπρα, τον Καμμένο και την κουστωδία τους, οι οποίοι περιμένουν «μακεδονικές ντομάτες» με το ταχυδρομείο, αφού θα υποστηρίξουν την ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε.

Είναι, πάντως, μία από τις σπάνιες φορές που οι Έλληνες Πατριώτες νιώθουν ακριβώς το ίδιο πράγμα με τον Ζάεφ. Και αυτοί θέλουν να βρουν τον Τσίπρα και τον Καμμένο για να τους δώσουν μακεδονικές (άνευ εισαγωγικών) ντομάτες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-ntimitrof-chleuazei-tous-anthellhnes-tha-sas-dwsw-dwro-makedonikes-ntomat#ixzz5JSgTy4bu

Exit mobile version