Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μπαράζ δηλώσεων σκοπιανών εκθέτει την κυβέρνηση για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών

Δεν έφταναν, από ό,τι φαίνεται, οι «ντομάτες» του Ντιμιτρόφ, έχουμε συνέχεια των «μακεδονικών» δηλώσεων και από τον Ζάεφ σε ένα ντελίριο που αναδεικνύει το τι ακριβώς υπέγραψαν οι συριζαίοι.

Οι συριζαίοι, λοιπόν, μας λένε ότι τόσο στην «μακεδονική» εθνότητα, όσο και στην γλώσσα μπήκαν «αστερίσκοι» που διευκρινίζουν ότι δεν πρόκειται περί «αρχαίων Μακεδόνων», αλλά περί σλάβων. Στην πραγματικότητα οι σκοπιανοί πήρανε τα πάντα.

Έτσι, ο Ζάεφ ξεκίνησε λέγοντας ότι οι «Μακεδόνες» πέτυχαν την αναγνώριση του κράτους τους και ακολούθως συνέχισε λέγοντας ότι όλοι οι οργανισμοί πλην των αυστηρώς κρατικών θα χρησιμοποιούν το επίθετο «μακεδονικός» χωρίς κανέναν αστερίσκο.

Με γνώμονα την δήλωση Ντιμιτρόφ περί «μακεδονικών ντομάτων» καταλαβαίνουμε ότι στην ουσία οι συριζαίοι ξεπούλησαν τα πάντα και θα ότι θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι αν οι σκοπιανοί δεν μας καταγγείλουνε για παραβίαση της συμφωνίας, αν τολμήσουμε να πούμε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/makedones-pantou-mparaz-skopianikwn-dhlwsewn-ekthetei-thn-kubernhsh-gia-thn#ixzz5JShQ6zqI

Exit mobile version