Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Tετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Tετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Καράβι που βουλιάζει είναι η προδοτική συγκυβέρνηση Σύριζανελ μιας που οι παραιτήσεις βουλευτών των ΑΝΕΛ φιγουράρουν στους τίτλους των ειδήσεων. Λογικό το βρίσκω, γιατί δεν θα έχουν πού να κρυφτούνε και φαίνεται πως στην Μακεδονία είναι όλοι τους ανεπιθύμητοι. Νόμιζαν οι γελοίοι ότι ένα τόσο σοβαρό εθνικό ζήτημα θα το περάσουν στα ψιλά γράμματα, νόμιζαν ότι ο Έλληνας θα δείξει… κατανόηση μπροστά στην ανάγκη αυτών των θλιβερών πολιτικάντηδων να κρατήσουν την καρέκλά τους και να θυσιάσουν την Πατρίδα μας. Έχετε τελειώσει! Κάντε κομπόδεμα και φύγετε για το εξωτερικό… αυτή η Πατρίδα δεν σας χωράει άλλο.

Στέλιος Π.

Δεν το πιστεύει ούτε ο Ζάεφ: «Τσίπρας και Κοτζιάς παλεύουν για την ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. σαν να επρόκειτο για την δική τους χώρα»!

Νομίζουν πως έχουν να κάνουν με μια θλιβερή μειοψηφία ακροδεξιών, όπως μας αποκαλούν εμάς τους Έλληνες. Δυστυχώς γι΄ αυτούς δεν είμαστε μειοψηφία, αλλά η πλειοψηφία. Όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε θα αντιμετωπίζετε την οργή των Ελλήνων και βάλτε το καλά στο κεφάλι σας. Τσίπρα ούτε στο Λονδίνο δεν μπορείς να πας χωρίς να σε γιουχάρουν! Όσο για τις ανακοινώσεις που βγάζετε και απευθύνεστε στην ΝΔ ότι αυτή μας ξεσηκώνει, εγώ ένα έχω να πω. Κοιμηθείτε κι άλλο γιατί αυτό που μας καλεί και μας ξεσηκώνει είναι η Πατρίδα και όχι τα προδοτικά κόμματά σας. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Φανή Τ.

Η. Παναγιώταρος: Μνημόνια και τραγικά λάθη Ευρωπαίων – ΔΝΤ κατέστρεψαν την Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ

Η απόδειξη ότι η παραμονή στην καρέκλα της εξουσίας κάνει κακό στα εγκεφαλικά κύτταρα είναι η σημερινή κυβέρνηση κατοχής της Ελλάδας. Ο Τσίπρας αντί να κοιτάξει που δεν μπορεί να σταθεί σε δημόσιο χώρο χωρίς να τον βρίσουν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας εγείρει και το θέμα της Εκκλησίας. Ρε δεν σας φτάνει το ξεφτίλισμα που τρώτε από τους Βορειοελλαδίτες, θέλετε να σας κυνηγούν σε όλη την Ελλάδα. Φύγετε μια ώρα αρχύτερα να σωθούμε!

Ιερά οργή από τον Μητροπολίτη Κοζάνης, Παύλο προς συριζαίο: Για την Μακεδονία πολέμησαν οι παππούδες μας κ. βουλευτά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-27-iouniou-2018#ixzz5JcKGXBSy

Exit mobile version