Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Τι να μας πείτε κύριοι της κυβέρνησης και τι να μας πούνε και τα τσιράκια σας στις περιφέρειες; Εδώ στην Μάνδρα φαίνεται το έργο σας ή μάλλον καλύτερα η αεργία σας. Έχουμε καταστραφεί τουλάχιστον 2 φορές μέσα στον χρόνο και εσείς σφυρίζετε αδιάφορα και μας απαντάτε από τα υπέροχα γραφεία σας με δελτία τύπου. Εγώ σαν κάτοικος της περιοχής ένα σας εύχομαι και μάλιστα από καρδιάς: το ίδιο ορμητικός να είναι και ο εκλογικός χείμμαρος που θα σας συμπαρασύρει και θα βρεθείτε στον απόπατο όπου και ανήκετε.

Γιώργος, Μάνδρα

Η. Παναγιώταρος: Η ανικανότητα σας μετέτρεψε την Μάνδρα σε… νησί και μάλιστα φονικό! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Καμμένος βλέπει παντού κατάλυση πολιτεύματος, αλλά αυτήν την φορά δεν του βγήκε, μιας που την επίθεση στον σύντροφό του την ανέλαβαν οι εξ αριστερών συνοδοιπόροι του. Τώρα κύριε Καμμένε, θα μαζέψεις τις δηλώσεις σου για να μην χάσεις την καρέκλα σου; Τώρα κύριε Καμμένε θα κάνεις πίσω γιατί πως να το κάνουμε η προδοτική συγκυβέρνηση σου δεν πρέπει να πέσει, όπως λες; Ξεπουλημένοι… Ο κόσμος σας έχει σιχαθεί!

Λία Κ.

ΟΛΟΙ στα συλλαλητήρια για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!

Δεν γίνεται ρε προδότες όλοι εμείς ο απλός λαός να μην σας θέλουμε στην κυβέρνηση και εσείς να μιλάτε για κατάλυση πολιτεύματος. Καλά σας τα λένε οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Εσείς πρώτοι καταλύσατε το πολίτευμα, ο λαός δεν σας θέλει και είναι καιρός να το καταλάβετε και να παραιτηθείτε για να γλιτώσετε το ρεζίλεμα που καθημερινά εισπράτετε. Δεν θα υπάρχει σπιθαμή γης που να μπορείτε να κινηθείτε και οι διμοιρίες των ΜΑΤ δεν θα μπορούν να σας προστατεύουν για πάντα.

Φ.Μ.

Το State Department αποθεώνει Τσίπρα για… το θάρρος, το όραμα και την επιμονή στην προδοσία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-28-iouniou-2018#ixzz5JhWMcSWD

Exit mobile version