Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υποτακτικός της Μέρκελ ο Τσίπρας: Θα πάρει όλους τους λαθρομετανάστες της Ευρώπης δήλωσε στους Financial Times

Υποτακτικός της Μέρκελ ο Τσίπρας: Θα πάρει όλους τους λαθρομετανάστες της Ευρώπης δήλωσε στους Financial Times

Έτοιμος να πάρει τους λαθρομετανάστες ολόκληρης της Ευρώπης δήλωσε στους Financial Times δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία να καταστρέψει με κάθε τρόπο την Ελλάδα πριν πέσει.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι είναι ανοικτός σε ειδική συμφωνία με το Βερολίνο για να περιορίσει τις «δευτερογενείς μετακινήσεις» των λαθρομεταναστών που φθάνουν στην Ελλάδα, αλλά έπειτα ταξιδεύουν βόρεια, στη Γερμανία. Λέγοντας ότι μόνο 50 με 100 άτομα το μήνα περνάνε τα βόρεια σύνορα της Ελλάδας. Τόνισε, μάλιστα, ότι μια τέτοια συμφωνία με το Βερολίνο «δεν θα αποτελέσει επιπλέον βάρος για την Ελλάδα».

Επιδεικνύοντας μέγιστη αναλγησία είπε: «δεν μας ενδιαφέρει το γεγονός ότι ίσως θα έχουμε κάποιες επιστροφές από τη Γερμανία αν αυτό βοηθήσει, ώστε να δοθεί το σήμα στους διακινητές ότι η Ευρώπη αντιμετωπίζει τις παράτυπες μεταναστευτικές ροές».

Για να δείξει μάλιστα πόσο υποτακτικός της Μέρκελ είναι ο Τσίπρας είπε: «Έχουμε πιο σοβαρό δίλημμα μπροστά μας από τις συμφωνίες για τις δευτερογενείς μετακινήσεις. Το δίλημμα είναι ποια Ευρώπη θέλουμε. Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο, μέσα στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου, να μοιραζόμαστε το βάρος και να μην έχουμε αυτή την άδικη θέση για τις χώρες της πρώτης γραμμής, αλλά και για τη Γερμανία. Δεν είναι δίκαιο όλοι αυτοί οι άνθρωποι να πάνε στη Γερμανία, αν πιστεύουμε ότι αυτό είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα»

Ούτε ο υπουργός εσωτερικών της Γερμανίας δεν θα μιλούσε με τέτοιο τρόπο. Είναι πραγματικά άξιο απορίας το μέχρι που θα φτάσει ο Τσίπρας για να τύχει της ευμένειας των ξένων. Ξεπούλησε την Μακεδονία, υπέγραψε αιματηρά μέτρα μέχρι το 2060, τώρα θα πάρει και τους λαθρομετανάστες ολόκληρης της Ευρώπης.

Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upotaktikos-ths-merkel-o-tsipras-tha-parei-olous-tous-lathrometanastes-ths#ixzz5Jivk6StJ

Exit mobile version