Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κάνει και βουλευτές δώρo στους Σύριζα-Ανέλ ο Αμερικανός πρέσβης;

Δίνουν και παίρνουν τα ονόματα των… προθύμων που θα στηρίξουν την συγκυβέρνηση των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου, στην περίπτωση που έχει κι άλλες απώλειες βουλευτών της.

Μάλιστα, ένας εκ των… προθύμων φέρεται να είναι… δώρο του Αμερικανού πρεσβευτή προς τους παραπαίοντες προδότες, σύμφωνα με δημοσιεύματα του καθεστωτικού Τύπου.

Ιδού ο ΗΠΑνθρωπος: «Τρίτη μεταγραφή που ψήνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Γιώργος Κατσιαντώνης της Ένωσης Κεντρώων – κάτι σαν αρσενική Μεγαλοοικονόμου. Από την ώρα που τάχθηκε εντελώς ξαφνικά (κάποιοι λένε μετά από συνάντηση με τον Τζέφρι Πάιατ) υπέρ της λύσης του Σκοπιανού και το σχετικό καταχέριασμα που έφαγε από τον αφελή πρόεδρό του Βασίλη Λεβέντη, χάθηκε από το πολιτικό σκηνικό.

Λέγεται ότι στα μουλωχτά ετοιμάζει μετακόμιση προς τον ΣΥΡΙΖΑ, παρότι διαβεβαίωσε τον έρμο τον Λεβέντη ότι θα μείνει πιστός στο κόμμα με το οποίο εξελέγη. Όσοι παρακολουθούν πιο στενά τα πράγματα λένε ότι θα είναι το «προσωπικό δώρο» του αμερικανού πρέσβη στον κ. Τσίπρα – αφού δεν του πήρε γραβάτα, είπε να του…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

 

Exit mobile version