Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέες άθλιες συκοφαντίες κατά Χρυσής Αυγής και ωμή παρέμβαση Κοντονή στην Δικαιοσύνη

Νέες άθλιες συκοφαντίες κατά Χρυσής Αυγής και ωμή παρέμβαση Κοντονή στην Δικαιοσύνη

Σε μια νέα αστήρικτη συκοφαντία και κατ΄ ουσίαν παρέμβαση στην Δικαιοσύνη προχώρησε ο υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Κοντονής ο οποίος δεν δίστασε για ακόμη μια φορά να λασπολογήσει την Χρυσή Αυγή.

Σε συνάντησή του με την νέα επίτροπο ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ντούνια Μιγιάτοβιτς ο Κοντονής χρέωσε ΟΛΑ τα κρούσματα βίας κατά μεταναστών στην Χρυσή Αυγή!

Την ώρα μάλιστα που διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής και όλα τα ψεύτικα επιχειρήματα και οι συκοφαντίες για ρατσιστική βία καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος, ο Κοντονής επιχειρεί ακόμα μια ωμή παρέμβαση στην Δικαιοσύνη.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης με επίσημο Δελτίο Τύπου: “Η κα. Μιγιάτοβιτς, ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για ζητήματα προστασίας των δικαιωμάτων των προσφύγων και μεταναστών και για τα κρούσματα ρατσιστικής βίας. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης επεσήμανε πως στην Ελλάδα το πρόβλημα έγκειται στο νεοναζιστικό κόμμα που εκπροσωπείται στο ελληνικό Κοινοβούλιο και του οποίου η επιρροή αυξήθηκε σε συνθήκες κρίσης και συνέπεσε με την αύξηση των μεταναστευτικών ροών. Επίσης, εξέφρασε την ανησυχία του για την άνοδο ακροδεξιών πολιτικών σχηματισμών στον ευρωπαϊκό χώρο“.

Ο “Δικαστής” Κοντονής λοιπόν χρέωσε όλα τα κρούσματα βίας στα οποία εμπλέκονται μετανάστες στην Χρυσή Αυγή.

Προφανώς δεν θυμάται καλά την κατάρρευση όλων των συκοφαντιών κατά της Χρυσής Αυγής, όπως έγινε και πρόσφατα με την υπόθεση με τους πακιστανούς στον Ασπρόπυργο.

Διαβάστε επίσης: Απαράδεκτη η τοποθέτηση Κοντονή περί «εγκληματικής οργάνωσης» για την Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-sukofanties-kata-chrushs-aughs-kai-wmh-parembash-kontonh-sthn-dikaiosu#ixzz5JkTeyuPE

Exit mobile version