Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βρετανίδα τουρίστρια γλύτωσε από ομαδικό βιασμό πακιστανών στην Ζάκυνθο: Μούγκα από τους αντιρατσιστές!

Μια καταγγελία για απόπειρα βιασμού Βρετανίδας τουρίστριας από πακιστανούς συγκλονίζει την Ζάκυνθο. Συγκεκριμένα, την καταγγελία του βιασμού μιας νεαρής Βρετανίδας τουρίστριας ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές της Ζακύνθου, μετά όσα καταγγέλθηκαν από την ίδια, όταν κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια τριών Πακιστανών στο Καλαμάκι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η νεαρή τουρίστρια που είχε φτάσει στο νησί την Δευτέρα, είχε πάει να διασκεδάσει σε μπαρ της περιοχής του Λαγανά, από το οποίο έφυγε με προορισμό το ξενοδοχείο της.

Στην διαδρομή έχασε τον προσανατολισμό της, οπότε ζήτησε την συνδρομή ενός αγνώστου, ο οποίος αντί του ξενοδοχείου την οδήγησε σε παρακείμενο παράπηγμα όπου έμενε με ομοεθνείς, τους οποίους και προφανώς ενημέρωσε τηλεφωνικά, καθόσον όπως κατήγγειλε η Βρετανίδα την περίμεναν γυμνοί!

Στην προσπάθειά τους να της αφαιρέσουν τα ρούχα και να αποπειραθούν να την βιάσουν κατάφερε να τους σπρώξει και να φύγει τρέχοντας φτάνοντας στον κεντρικό δρόμο, οπότε βρήκε μπροστά της έναν οδηγό ταξί και του ζήτησε να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Σύμφωνα μάλιστα με τοπικό μέσο ενημέρωσης, το περιστατικό αναφέρθηκε στην Αστυνομία λίγο αργότερα και αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν στην διάθεσή τους οι διωκτικές αρχές από τις περιγραφές που έκανε η Βρετανίδα προχώρησαν και 5 προσαγωγές με την ίδια να αναγνωρίζει τους 3 από αυτούς ως δράστες, οι οποίοι στην συνέχεια συνελήφθησαν.

Τα «ταξικά αδέρφια» των «αντιρατσιστών», των «αλληλέγγυων» και των άλλων φαιδρών τύπων που βρίσκονται σε εκτός τόπου και χρόνου κατάσταση αφασίας, έδειξαν μια αδίστακτη και απάνθρωπη συμπεριφορά απέναντι στην Βρετανίδα τουρίστρια, η οποία τελικά στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pakistanoi-epicheirhsan-na-biasoun-bretanida-touristria-sthn-zakuntho#ixzz5JobXLxZe

Exit mobile version