Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Tρέμουν οι καρέκλες σας με την άνοδο μας και όχι μόνο αυτές τρέμει ολόκληρο το σάπιο σύστημα σας. Φάγατε, φάγατε, ξαναφάγατε φτάνει η ανοχή των Ελλήνων έφτασε στο τέλος, μόνο με την Χρυσή Αυγή στην εξουσία θα δούμε και εμείς μια άσπρη ημέρα επιτέλους! Τ΄ άκουσες Κοτζιά; Μην κουνάς το δάχτυλο στην Νέα Δημοκρατία γιατί και αυτοί θα σ΄ακολουθήσουν στον εκλογικό πάτο όπου θα βρεθείς! Χρυσή Αυγή για να μπείτε φυλακή προδότες και να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Λευτέρης Γ.

Ινστιτούτο Brookings: Αδικαιολόγητες οι… γραβάτες – Ο Σύριζα υπέγραψε νέο μνημόνιο!

Η Δούρου πρώτη μούρη στο φεστιβάλ της ντροπής και εδώ στην Μάνδρα είναι άφαντη! Για να μοστράρουν τις φάτσες τους και να το παίζουν άνετοι και ωραίοι είναι πρώτοι, αλλά όταν τους καλούν να επιλύσουν τα προβλήματα των δημοτών τους, τους ψάχνουμε με το κυάλι. Στην ουσία κύριοι όλοι αυτοί είναι διορισμένοι από εμάς σε μια δουλειά, το αφεντικό είμαστε εμείς και όπως βλέπουμε οι υπάλληλοί μας δεν κάνουν καλά την δουλειά τους. Άρα τι μένει; Να τους τρίψουμε την απόλυση στα μούτρα και άντε στο καλό σε άλλες πολιτείες μακρυνές! Η οργή του κόσμου είναι μεγάλη και πραγματικά δεν σας λυπάμαι τα θέλατε και τα πάθατε. Η αδιαφορία κάποια στιγμή έχει και το τίμημά της και αυτό είναι ο οριστικός και αμετάκλητος αποκλεισμός σας.

Πάρης Σ.

Τσίπρας σε επίδειξη ασχετοσύνης: Μετέτρεψε την ταινία «Die Hard» («Πολύ σκληρός για να πεθάνει») σε… «Too hard to die»

Μπορεί να έχετε αποκλείσει την Χρυσή Αυγή από όλα τα ΜΜΕ, μπορεί να λέτε συνέχεια για “φασίστες” και “ναζί” αλλά η πραγματικότητα είναι μια: η Χρυσή Αυγή έρχεται πρώτη στις καρδιές των Ελλήνων που οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους. Θέλουμε 3… εγκυκλοπαίδειες για να καταγράψουμε πόσες φορές μόνο αυτή η θλιβερή συγκυβέρνηση πρόδωσε τον ελληνικό λαό, και πόσες φορές έκανε κωλοτούμπες. Η μόνη πολιτική δύναμη η οποία τηρεί τις πράξεις με τα λεγόμενά της είναι η Χρυσή Αυγή και πλέον δεν μας καίγεται καρφάκι πώς θα μας αποκαλέσετε. Το θράσος σας τελείωσε, εσείς τελειώσατε!

Μάνος, Λαμία

Χιλιάδες πατριώτες διαδήλωσαν υπό βροχή για την Μακεδονία μας στην Θεσσαλονίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-29-iouniou-2018#ixzz5JobteXfp

Exit mobile version