Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνική υπερηφάνεια, εσχάτη προδοσία και εθνική αναγέννηση!

Εθνική υπερηφάνεια, εσχάτη προδοσία και εθνική αναγέννηση!

Άρθρο της διευθύντριας της “Εμπρός”, Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη “Εγέρθητι”

Διαβάζω τις δηλώσεις του Ζάεφ για την συμφωνία που υπέγραψε με τον Αλέξη Τσίπρα. «Έχουμε» είπε,«μια συμφωνία με σαφή αναγνώριση της μακεδονικής μας ταυτότητας, της μακεδονικής γλώσσας μας. Δεν δώσαμε τίποτα και σε κανέναν, αλλά πήραμε όλα όσα θέλαμε (…) Επιτυγχάνουμε την επιθυμία των προγόνων μας να αναγνωριστούν από όλους ως Μακεδόνες που μιλούν μακεδονικά».

Εάν αυτή η δήλωση δεν αποτελεί την επισφράγιση της προδοσίας των εθνικών μας δικαίων από τους Τσίπρα-Καμμένο και Σία, τι αποτελεί; Εάν η φημολογούμενη συναλλαγή Μακεδονία=Χρέος+ Αποθήκευση Μεταναστών στην Ελλάδα δεν αποτελεί εσχάτη προδοσία εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας, τότε τι αποτελεί;

Εάν οι Έλληνες που βγήκαν με ελληνικές σημαίες στην Πλατεία Συντάγματος και στους δρόμους όλης της χώρας και σκαρφάλωσαν με την σημαία στο χέρι στο Πισοδέρι, εκεί όπου έθαψαν το κεφάλι του Παύλου Μελά για να μην το μαγαρίσουν οι Κομιτατζήδες, οι χιλιάδες ανδρών, γυναικών και παιδιών που έφαγαν στο πρόσωπο τα χημικά των πραιτοριανών στου Συστήματος της τρομοκράτησης του λαού, δεν είναι η επιτομή της Εθνικής Υπερηφάνειας, τι είναι; Ξέρω και τι άλλο είναι.

Ξέρω αυτούς που προσπερνούν την προπαγάνδα εκείνων των πολιτικάντηδων οι οποίοι πρόδωσαν την Κύπρο και την Βόρειο Ήπειρο, προδίδουν την Μακεδονία, και θα προδώσουν την Θράκη μας. Ξέρω αυτούς που ξεπερνούν τους φόβους και τις αγωνίες τους, και στηρίζουν με την παρουσία τους, με την ψήφο τους, με το πεντάευρό τους, με μια κουβέντα και κυρίως με πράξεις υπερηφάνειας, την μοναδική συντεταγμένη αντίσταση του Έθνους, την Χρυσή Αυγή.

Από πού αλλού έχει το Έθνος να περιμένει; Η συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας μας, η οποία καθιστά… σφετεριστές τους Έλληνες, περιορίζοντάς μας σε ένα αμφισβητούμενο απολίθωμα του παρελθόντος, συνοδεύτηκε από την εκκωφαντική σιωπή της πνευματικής ηγεσίας, του μαυσωλείου της Ακαδημίας Αθηνών, που θα έπρεπε  να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των συλλαλητηρίων, της συντριπτικής πλειοψηφίας των ιερωμένων που θα έπρεπε να αισχύνονται τον Γερμανό Καραβαγγέλη και τους δεκάδες παπάδες που μαρτύρησαν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, αλλά και της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία ευνουχισμένη από την έρπην κομματική αναρρίχησή της στις σφαίρες τενεκεδένιων αστεριών, προτιμά να είναι οι ΕΔ σφουγγαρόπανο των λαθροεισβολέων.

Εν μέσω της ενεργητικής και παθητικής προδοσίας, κάποιοι ομιλούν περί «εσχάτης προδοσίας». Ποια προδοσία; Προδοσία είναι να εισβάλλουν στην Βουλή οι Ρουβίκωνες και να κάνουν περίπατο κατά συρροήν και κατά πεποίθηση δολοφόνοι, καταστροφείς δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας «αναρχικοί», επίδοξοι δολοφόνοι αστυνομικών. Δεν είναι προσπάθεια κατάλυσης του πολιτεύματος η είσοδος στην Βουλή, βουλευτών εκλεγμένων από τον Ελληνικό λαό. Ο οχετός των απάτριδων που βγήκαν από τους υπονόμους της Ιστορίας προχωρεί συστηματικά σε εκτροπή κοινοβουλευτική και πολιτειακή, σε κατάλυση της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλίου. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής είμαστε οι πραγματικοί και οι μόνοι θεματοφύλακες των θεσμών οι οποίοι δημιουργήθηκαν για να υπηρετούν και να προστατεύουν τον Λαό μας και όχι μια κλίκα Βούτσηδων, Τσιπροκαμμένων και Ρουβικώνων.

Όσοι στηρίζουν την Χρυσή Αυγή, την στηρίζουν γνωρίζοντας ότι η ηγεσία και οι αγωνιστές της βρίσκονται αντιμέτωποι με μια δίκη-Μπεν Χουρ, και πως οι δυνάστες του Έθνους δεν διστάζουν να στήσουν κι άλλες. Γνωρίζοντας πως αυτό που κρέμεται σαπισμένο από τα σχοινιά με τα οποία έδεσε τον λαό μας, δεν θα φύγει προθύμως και αυτοβούλως, εγκαταλείποντας τις καμπαλικές μαγγανείες και τους ναούς των κερδοσκόπων. Όμως πρέπει να φύγει, για να ζήσει το Έθνος, γιατί αυτό απαιτούν οι Αγέννητοι κι οι Νεκροί.

Η αντίδραση του Συστήματος δεν θα μετριαστεί εάν γίνουμε σκυλάκια του καναπέ.Αυτό το οποίο οι τελειωμένοι μάχονται, είναι αυτό που έρχεται, το ξύπνημα της Ευρωπαϊκής συνείδησης καθώς ξεδιπλώνεται από την κεντρική Ευρώπη του Ορμπάν ως την Νότιο του Σαλβίνι. Αυτό, οι εχθροί μας δεν εύχονται απλώς, αλλά εργάζονται συστηματικά και με απεριόριστους πόρους να το καθυποτάξουν, εκμαυλίζοντας, χρηματίζοντας, αποικίζοντας με αφροασιατικές ορδές εμπειροπολέμων φυλών την άκαπνη επί δεκαετίες Ευρώπη.

Κάποιοι οκνηροί δεν θέλουν να παραδεχθούν πως αυτό που χτίστηκε μέσα σε 70 χρόνια Συβαριτισμού, δεν μπορεί να γκρεμιστεί και να ξαναχτιστεί μέσα σε πέντε χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας των Ελλήνων Εθνικιστών. Για την αντιστροφή, το γκρέμισμα και το χτίσιμο, χρειάζεται θέληση, πίστη, όραμα, σχέδιο, μέθοδος και επιμονή. Εάν οι εχθροί προελαύνουν ως τώρα, το οφείλουν και στο ότι την εμμονή των εχθρών, δεν την διαθέτουν εξίσου οι υπερασπιστές της Ελλάδος και της Ευρώπης. Λοιπόν, τόσο το καλύτερο! Θα πολεμήσουμε υπό την σκιάν των αχρείων μαζών, τραβώντας με τα δόντια το πλοίο της Φυλής μας σαν τον Κυναίγειρο, περνώντας μέσα από τις Φωτιές του Αηγιαννιού ώστε να αποκαθαρθούμε ως εθνικό σύνολο από το άγος της αρνήσεως της ράτσας μας, και αναγεννημένοι, να αισθανθούμε πάλι το μεγαλείο της ύπαρξής μας.

Έχουμε τα πάντα να κερδίσουμε. Δουλειά τους και δουλειά μας! Αλλά η δουλειά τους δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει δική μας δουλειά. Για αυτό είναι απαραίτητο να αποφασίσουμε οι ίδιοι οι Εθνικιστές πρώτον ποια θα είναι πορεία μας, δεύτερον πώς θα την επιτύχουμε, και τρίτον με ποιους θα την επιτύχουμε. Σε αυτά τα θεμελιώδη ερωτήματα πρέπει να απαντήσουμε άμεσα, πριν το τελευταίο καυτό εξάμηνο του έτους. Οι καιροί δεν περιμένουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnikh-uperhfaneia-eschath-prodosia-kai-ethnikh-anagennhsh#ixzz5Jocbaw9F

Exit mobile version