Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ζάεφ ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση Τσίπρα: Η συμφωνία των Πρεσπών μας έδωσε την “μακεδονική” γλώσσα, ταυτότητα και εθνότητα!

Ο Ζάεφ ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση Τσίπρα: Η συμφωνία των Πρεσπών μας έδωσε την “μακεδονική” γλώσσα, ταυτότητα και εθνότητα!

Οι ίδιοι οι σκοπιανοί φροντίζουν να εκθέτουν τον «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση για το ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση Τσίπρα από τις Βρυξέλλες, επισημαίνοντας πως η συμφωνία των Πρεσπών προβλέπει παραχώρηση, πέραν του ονόματος και της μακεδονικής εθνότητας!

«Είναι ευρωπαϊκό να δίνεις μια ευκαιρία σε μια προτεινόμενη λύση και χωρίς γραμμάριο αμφιβολίας είμαστε σίγουροι για μια πλήρη και διεθνώς αναγνωρισμένη “μακεδονική” εθνική ταυτότητα, προστατευμένη και ενισχυμένη. Μια και καλή φέρνουμε την χώρα μας σε μια οικογένεια σταθερών και αναπτυγμένων κρατών» είπε ο Ζάεφ στις κοινές δηλώσεις του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.

Ο Τουσκ μάλιστα ευχαρίστησε τις Αρχές της “Μακεδονίας” και όχι της «Βόρειας Μακεδονίας».

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για τα καλά, με την τεραστίων διαστάσεων εθνική προδοσία στο ζήτημα της Μακεδονίας ΜΑΣ να αποκαλύπτεται σε καθημερινή πλέον βάση με όσο το δυνατόν περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Μόνο η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται στο πλευρό του Ελληνικού Λαού και έχει δεσμευτεί για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-zaef-pou-jemprostiazei-thn-kubernhsh-tsipra-h-sumfwnia-twn-prespwn#ixzz5JpDnX1c7

Exit mobile version